Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete par piedzīvoto Stradiņos: Kas tā vispār par attieksmi pret pacientu!

© F64

Kāda sieviete pastāstijusi par nepatīkamu pieredzi, ar kuru nācies saskarties Stradiņa slimnīcā.

Sieviete uzskata, ka medicīnas māsu attieksme gan pret viņu kā apmeklētāju, gan pret viņas mammu kā pacienti, bijusi neētiska.

"Izsaku neapmierinātību par Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Aritmoloģijas un kardiostimulācijas nodaļas (11. nodaļa) attieksmi pret pacientiem. Medmāsām, kuras dežurē nodaļā, liek katetrus ārpus vēnas un pat negrasās tos nomainīt. Kad pacients vēlas izsaukt ārstu, medmāsas pašas izlemj, vai to vajag vai nē! Un tas notiek nodaļā, kur vispār tas nav pieļaujams. Kur cilvēki guļ ar sirds kaiti! Ar savu attieksmi izveda manu mammu tā, ka viņai palika vel sliktāk un viņa nevēlējās palikt ne minūti slimnīcā. Uz ko medmāsa, kuru nosaucām vārdā Larisa, lika rakstīt atteikumu no ārstniecības un pat nepadomāja izsaukt dežurējošo ārstu!


Liekas, ka šajā nodaļā medmāsas jūtas pārāk augstprātīgi! Uz mammas lūgumu izsaukt dežurējošo ārstu medmāsa Larisa izteica, ka ārstam nav laika un lika gaidīt līdz rītam!


Pa dienu apciemojot mammu, ieejot nodaļā, satiku vienu no medmāsām, kura uzreiz man pajautāja “vai es protu lasīt?” , uz ko biju atbildējusi, vai es pareizi sadzirdēju viņas jautājumu. Uzskatu, ka tāda attieksme pret cilvēkiem nav pieļaujama! Un piebilde - man nav 20 gadi, esmu pieaudzis cilvēks! Saprotot, ka man nepatika viņas izrunāšanās, medmāsa nedaudz pierima.


Bet tas mani šausmināja, ka maksājot par medicīnas pakalpojumiem pacients saņem tādu attieksmi! Uzskatu, ka nodaļas vadītājam ir jāseko līdz savu darbinieku uzvedībai!"