Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Tikko piepildījies vēl viens Vangas pareģojums; kas cilvēkus gaida turpmāk?

© Reuters/Scanpix

Aklā bulgāru gaišreģe Vanga esot pareģojusi faktu, ka 2018. gadā "Vladimira godībā Krievija pārņems pasauli", ka arī izteikusi vēl divus pareģojumus, kuri varētu īstenoties tieši šogad, vēsta "Mirror".

Konspirāciju teorētiķi apgalvo, ka Vanga precīzi pareģoja 11. septembra teroraktus Ņujorkā, Breksita notikšanu, "Islāma valsts" uzplaukumu, kā arī postošos cunami viļņus Indijā 2004. gadā pirms tie notika.

Vanga nomira 1996. gadā, 85 gadu vecumā, taču viņas pareģojumi stiepjoties līdz pat 51. gadsimtam, kad viņa pareģo pasaules galu.

Vanga apgalvojusi, ka Krievijas dominance pasaulē tikai augs un tās vadītājs būs "pasaules valdnieks". Tāpat Vanga izteikusi divus pareģojumus 2018. gadam, kas var mainīt pasauli. Viens no tiem ir kā ieteikums, ka Krievijai būs jānogaida, ja tā vēlas kļūt par pasaules noteicēju. Tāpat savu spēku izrādīs Ķīna, kļūstot par nākamo pasaules "superspēku", pārspējot ASV.

Tāpat Vanga norādījusi, ka šajā laikā tiks atklāta "jauna veida enerģija" uz Venēras. Tas sakrīt ar faktu, ka šī gada jūlijā NASA kosmosā sūtīs jaunu zondi.