Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete neizpratnē: Viņas tēvs tiek nosists, bet „papīros” parādās – miris dabīgā nāvē

© F64

"Parasti ar saviem priekiem un bēdām nedalos sociālajos tīklos, bet šoreiz vadzis ir lūzis un liekas, ka esmu saņēmusi pamatīgu belzienu sirds apvidū, pēc kura ir grūti elpot, dzīvot un ticēt mūsu izpildvarām," savu skumjo stāstu iesāk Rita K, kas taujā pēc padoma citiem facebook lietotājiem.

"Visu pēc kārtas...


2017.gada 30. decembra rītā no sava radinieka (nevis no izmeklētājas vai kādas citas personas, kas bija tieši ar šo lietu saistīts) saņēmu sēru vēsti, ka mans tēvs ir miris, naktī piekauts pie Fēniksa Kuldīgā. Nu jau tēvs ir godam apglabāts, lai miers viņa dvēselei!


Bet... pēc trīsarpus mēnešu izmeklēšanas, kuras laikā es nedrīkstēju iepazīties ar notikuma apstākļiem, es beidzot noskaidroju, pēc kura krimināllikuma panta ir notiesāts aizdomās turamais mana tēva slepkava [...].


Izrādās - mans tēvs ir stāvējis pie Fēniksa, sarunājies ar it kā savu draugu un stāvot nomiris, jo ekspertīze norāda, ka nomiris no galvas smadzeņu pamatnes artērijas aneirisma plīsuma.

Tad pienāca vīrietis un iesita manam jau mirušajam tēvam, no kā viņš nokrita un ieguva asins izplūdumus zem mīkstā smadzeņu apvalka (tēvam tie droši vien bija sen jau pirms sitiena), bija asins izplūdumi galvas rajonā ( tie, visticamāk, arī jau bija krietnu laiciņu pirms sitiena).


Prokurors apgalvo, ka tā varot būt.
Mans tēvs nenomira no sitieniem, bet no artērijas aneirisma plīsuma.


Vai jūs tam ticat?


Tad kāpēc viņš nenomira manā mājā, bet tieši tad, kad pie viņa pienāca konkrētas personas. Sist mirušam cilvēkam?


[Aizdomās turētajam] tagad ir izvirzīta apsūdzība pēc KL 231.panta 2 daļas par huligānismu, jo nodarījis miesas bojājumus. Sods par šādu nodarījumu ir līdz 5 gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību līdz 3 gadiem vai bez tās.
Lai slava! Izcili! Nosit cilvēku, kurš, izrādās, pats pirms tam bija miris, un staigā vesels!


Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks. (E.Veidenbaums).
Lūdzu, pastāstiet par savu pieredzi, iesakiet, ko man darīt!" izmisusi ir Rita.