Atpakaļ uz nra.lv

''Opus Pro'' solistam Alex šodien aprit 55 gadi

Portāls nra.lv 10.oktobris 2017, 10:30
 
Publicitātes foto
Otrdien, 10.oktobrī, 55 gadu jubileju svin populārais dziedātājs un grupas “Opus Pro” solists Alex.
Alex jeb īstajā vārdā Oļegs Andrejevs (dzimis 1962.gada 10.oktobrī) ir ilggadīgs grupas “Opus Pro” solists un pazīstamo dziesmu “Tu un es”, “Rozā lietus”, “Dzimene”, “Pēdējā pietura”, “Čempions” līdzautors.

Deviņdesmito gadu sākumā Alex darbojies arī Amerikā, latviešu grupas ”Riga” sastāvā. 2011.gadā pēc ilgstošas pauzes atgriezies uz skatuves, pašlaik aktīvi sadarbojas ar bijušo grupas biedru Hariju Zariņu, savu meitu - dziedātāju Aiju Andrejevu -, kā arī aktīvi koncertē “Opus Pro” sastāvā, pērn ar vērienīgu koncerttūri nosvinot grupas “Opus Pro” 30 gadu jubileju.

Alex piedalījies albumu “Dzimene”, “Es eju tevi zagt”, “Tu un es” (kopā ar meitu Aiju Andrejevu), “Stāsts Nr.13” ierakstos. 2015.gadā vairākas Alex dziesmas oriģinālizpildījumā tiek iekļautas Harija Zariņa albumā “Mīlas rokbalādes”. Pēc vairāk nekā 20 gadiem kopā ar Ainaru Virgu, Uldi Marhileviču, Igo, Gunti Vecgaili izdevis arī grupas “Riga” Amerikā ierakstīto albumu “Riga in America”.

Publicitātes foto

Savu pusapaļo jubileju dziedātājs nolēmis nosvinēt uz skatuves, piedaloties Harija Zariņa jubilejas koncertos. 13.oktobrī klausītāji viņu varēs sveikt Valmieras Kultūras centrā, bet 14.oktobrī - Tukuma Kultūras centrā.

Atgādinām arī, ka nākamie H.Zariņa jubilejas koncerti notiks 19.oktobrī Smiltenes KC, 20.oktobrī Kuldīgas KC, 21.oktobrī Krustpils KC, 27.oktobrī Ādažu KC, 28.oktobrī Liepājas OC Rožu zālē, 4.novembrī Rojas KC, 10.novembrī Rīgas Kongresu namā un 25.novembrī Ogres KC.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas