Atpakaļ uz nra.lv

Latvijas netradicionālākajā ģimenē nedienas - frizieris Pērs nemaksājot alimentus

Portāls nra.lv 24.oktobris 2017, 11:58
 
Facebook
Pirms vairākiem gadiem medijos parādījās priecīga vēsts, ka bijusī olimpiete Līga Kļaviņa un juriste Evita Goša tikušas pie dēliņa, kura tēvs ir frizieris Pērs Bogmazovs.

Bērns tika ieņemts mākslīgās apauglošanas ceļā, jo, kā zināms, Niko Marisa vecāki ir netradicionāli orientēti. Tolaik visi bija priecīgi un gatavi iesaistīties puikas audzināšanā.

Piecus gadus vēlāk viss mainījies - Kļaviņa vērsusies tiesā, lai piedzītu no Pēra uzturlīdzekļus, ziņo žurnāls ''Privātā Dzīve''.

Kļaviņa, ievērojot bērna intereses, notikušā iemeslus komentēt atteikusies, tomēr atgādina: ''Latvijā ir graujošs skaits uzturlīdzekļu nemaksātāju un tādu personu, kas uzturlīdzekļus maksā valsts noteiktajā minimālajā apmērā nevis tāpec, ka nevarētu piedalīties bērna uzturēšanas reālo izmaksu segšanā, bet tāpēc, ka slēpj savus patiesos ienākumus. Aicinu gan ģimenes, ko viss iepriekš uzskaitītais skar, gan sabiedrību kopumā vēl aktīvāk cīnīties pret šādām situācijām.''

Pats Pērs norādījis, ka esot nabadzīgs un mēnesī pelna vien 200 eiro, tomēr ģimenei tuvu stāvošanas personas atzīmē, ka friziera dzīvesveids liecinot par pretējo.

''Es tiešām nevēlos šo komentēt. Tas ir pārāk privāti,'' lakonisks bijis Bogomazovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas