Atpakaļ uz nra.lv

Lietuvietis atklāj, kā iemīlējās saimniekšova zvaigznē Magonē

Portāls nra.lv 28.oktobris 2017, 19:02
 
Facebook
Pirms nedēļas gredzenus mija "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone ar savu izredzēto lietuvieti Zanas Šutovu. Jaunai vīrs portālam skaties.lv atklājis, kas lika viņam iemīlēties Magonē un, kā pāris nolēma vien divus mēnešus pēc iepazīšanās precēties.

Jaunais vīrs atklāj, ka zina Magones dzīvesstāstu, kas nav no vieglajiem, taču arī viņa dzīve nav bijusi tāda. "To, ka viņa piedalījusies populārā TV šovā, Magone man nekad nav īpaši afišējusi," skaties.lv atklāj Zanas. Viņu Magonē piesaistījusi tīrā un gaišā dvēsele.

Zanas jau ilgus gadus strādā celtniecībā un audzina dēlu. Abi iepazinušies Londonā caur paziņām pirms aptuveni pusgada. ”Dzirdēju, ka tepat netālu viena dzīvo, strādā un bērnus audzina kāda jauka latviešu sieviete Magone,” atceras Zanas.

Lietuvietis mammai apsolījis - ja precēsies, tad tikai vienu reizi dzīvē un uz mūžu. Drīz pēc satikšanās ar Magoni viņš skaidri zinājis - tas brīdis ir klāt. Zanas iemīlējusi ne tikai Magone, bet abi viņas puikas - Raimonds un Roberts, kuri lietuvieti pieņēmuši kā tēti.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas