Atpakaļ uz nra.lv

Kevins Speisijs ''iznācis no skapja'': Turpmāk dzīvošu kā gejs

Portāls nra.lv 30.oktobris 2017, 9:53
 
Netflix
Izcilais Holivudas spīdeklis Kevins Speisijs paziņojis, ka ir netradicionāli orientēts.

Pēc tam kad aktieris Entonijs Raps paziņoja, ka būdams 14 gadus vecs piedzīvojis seksuālu uzmākšanos no Kevina Speisija puses, 58 gadus vecais homoseksuālas scēnas ''American Beauty'' un ''House Of Cards'' veikušais aktieris sociālajā tīklā Twitter paziņojis, ka viņam šis stāsts šķiet ''šaušelīgs''.

''Es patiešām neko tādu neatceros, tas būs noticis vairāk kā pirms 30 gadiem,'' raksta Speisijs. ''Bet ja es tiešām uzvedos kā viņš stāsta, esmu viņam parādā visdziļāko atvainošanos par manu nepieņemamo uzvedību alkohola reibumā. Man ir ļoti žēl, ka šie pārdzīvojumi viņam palikuši atmiņā pēc visiem šiem gadiem.''

Speisijs atklāj, ka šis stāsts viņu iedrošinājis atklāt ko vairāk par savu dzīvi, par kuru līdz šim viņš nekad nav vēlējies runāt un rezultātā kulāros bijis daudz dažādu baumu.

''Kā man tuvākie zina, savas dzīves laikā man bijušas romantiskas attiecības gan ar vīriešiem, gan sievietēm. Dzīves laikā esmu mīlējis un veidojis attiecības ar vīriešiem, un tagad esmu nolēmis turpmāk dzīvot kā gejs,'' šokējoši paziņojis Speisijs.

Viņš norāda, ka vēlas būt godīgs un atklāts, sākot to ar savas pagātnes uzvedības izvērtēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas