Atpakaļ uz nra.lv

Jura Millera bērna māte gadu neļauj tikties ar dēlu; pieprasa DNS testu

Portāls nra.lv 31.oktobris 2017, 10:35
 
Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Pirms nedaudz vairāk nekā gada pasaulē nāca producents Jura Millera dēls Rūdolfs Juris Trēziņš, kuru tēvs nav redzējis veselu gada, ziņo žurnāls "Privātā Dzīve".

Kopš mazā Rūdolfa Jura piedzimšanas, tēvs viņu redzēja vien dažas dienas pēc piedzimšanas. Kamēr mazulis tika gaidīts abi topošie vecāki sadzīvojuši labi. Juris Millers gādājis visu nepieciešamo bērnam un arī komunikācija bija laba. Kopā abi nedzīvoja, Māra Trēziņa vien dažreiz viesojās pie producenta.

Kad bērna māte pārcēlās uz dzīvi jaunā miteklī, viņa Jurim Milleram atklājusi, ka viņai ir attiecības ar sievieti. Kā izdevumam atklāj producents, tā kā viņam pašam bijušas dažāda veida attiecības, viņš pret dzirdēto izturējies ar sapratni.

Situācija saīsinājās, kad pēc puisēna piedzimšanas māte paziņojusi, ka nolēmusi bērnam dot divas mātes, pret ko iebildis Juris Millers. Pat bērna dzimšanas apliecībā tēva ailītē tika ievilkta svītra. Arī komunikācija pārtrūka un producents tika izslēgts no bērna dzīves.

Tiesnese nav sākumā nozīmējusi ekspertīzi, bet norādījusi, ka Juris Millers uzskatāms par donoru, ko producents kategoriski noliedzis, norādot, ka nav dokumenta, kas apliecinātu to. Pēc tam DNS pārbaudes atklājušas patiesību, ka producents ir mazā Rūdolfa Jura tētis ar ko nav mierā māte un iesniegusi apelācijas sūdzību un joprojām neļauj tikties ar bērnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas