Atpakaļ uz nra.lv

Latviešu basketbolista sieva atklāj, ko piedzīvojusi bērnībā

Portāls nra.lv 6.novembris 2017, 7:10
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Andrius Ufartus/F64 Photo Agency
Ar savu skaudro stāstu par piedzīvotajām šausmām sociālajā tīklā facebook dalījusies populārā latviešu basketbolista, Latvijas izlases spēlētāja, Jāņa Timmas sieva Sana.

Šajā rudenī visā pasaulē populāra #MeToo kustība. Ar šādu apzīmējumu tūkstošiem cilvēku visā pasaulē atklājuši, ka savas dzīves laikā tikuši seksuāli izmantoti. Savu stāstu oktobra beigās sociālajā tīklā facebook publicējusi arī basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana.

Kā sociālajā tīklā facebook raksta Sana, tad viņa cer, ka ar savu stāstu palīdzēs kādai citai meitenei tikt pāri tam, kas piedzīvots un pārdzīvots. "Tieši runājot par to, kas ar mani ir atgadījies, palīdzēja tik ārā no melnās bedres, kurā pusaudžu gados biju iekritusi."

Sieviete norāda, ka savā stāstā neizplūdis dziļās detaļās. "Ar mani tas notika, kad biju mazs, neaizsargāts bērns. Tas notika daudzas reizes vairāku gadu garumā. Par to, kas ar mani ir noticis, sapratu tikai pusaudžu gados, uzsākot attiecības ar puisi. Viņš bija pirmais cilvēks, kam par to pastāstīju." Viņa arī neslēpj, ka sākotnēji baidījusies to pateikt mammai, tomēr beigu beigās to izdarījusi.

Sana arī atklāj, ka cilvēks, kurš viņai nodarījis pāri, sākotnēji aizlaidies no tiesas. Pēc astoņiem gadiem viņš gan notverts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas