Atpakaļ uz nra.lv

Sabiedrības dāma Liene Skulme nonāk pagalam dīvaina situācijā

Portāls nra.lv 17.novembris 2017, 17:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Sabiedrības dāma Liene Skulme sociālajā tīklā facebook dalījusies ar stāstu par to, ko viņai nācies piedzīvot, kad nolēmusi palīdzēt cilvēkam, kurš uz ielas pēkšņi saucis pēc palīdzības.

"Vēl nesen lasīju medijos, ka cilvēki mēdz nereaģēt, ja kādam uz ielas kļuvis slikti, un vienkārši paiet garām. Sociālās (eksperimentālās) reklāmas bieži redzamas arī facebook, kur redzam, kāda ir attieksme pret palīdzības lūdzējiem, kas ir situēti vai trūcīgi ģērbušies. Šo reklāmu mērķis ir nepaiet otram garām, vai ne?" raksta Liene.

"Vārdu sakot, steidzos savos ikdienas darbos, uzņēmusi tempus, kad redzu, ka vecs vīrs izmisīgi sauc pēc palīdzības, jo viņam slikti, tūlīt ģībšot, un vajagot izsaukt ātro palīdzību. Es, pats par sevi saprotams, to daru, un tad nu mēs kopīgi gaidām. Kamēr gaidām, noskaidrojam, ka viņa māsīcu arī sauc Ļena, tāpat kā mani."

Pēc kāda brīža atbraukusi ātrā palīdzība. " Tā un tā, mani beigās norāja, ka nav ko lieki traucēt mediķus un ka nav ko visiem palīdzēt, jo ne visi esot cilvēki. Maigi izsakoties, apjuku. Es nepateicu viņiem, ka, muļķe tāda, arī naudiņu iedevu... Un, ja nu viņš būtu tur arī palicis? Tad kura atbildība tā būtu? Pagalam dīvaina situācija" norāda sabiedrības dāma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas