Atpakaļ uz nra.lv

Vai Jenny May dziesma patiesi ir tik līdzīga pasaules slavenajam hitam?

Portāls nra.lv 7.decembris 2017, 21:05
 
Kaspars Krafts/ F64 Photo Agency
Trešdien, 6.decembrī, tika paziņots, kuri izpildītāji šī gada "Supernovā" cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju uz lielās "Eirovīzijas" skatuves. Kamēr mūziķi turpina cītīgi gatavoties konkursam, tikmēr daži sociālo tīklu lietotāji sākuši diskusiju par to, vai tik viena no šogad pieteiktajām dziesmām nav plaģiāts.
Viena no šī gada "Supernova" dalībniecēm ir arī dziedātāja Jenny May, kura izpildīs dziesmu "Soledad". Dziesmas autore ir pati Maija, Martins Karls Hägglunds, Martins Björns Hanzéns, Tims Eriks Åströms un Maikls Havjers Hernans Barazza Alfaro.

Konkursā pieteikto dziesmu jau iespējams noklausīties un vairāki mikroblogošanas vietnes twitter lietotāji norādījuši, ka tā skan aizdomīgi līdzīgi šogad tik bieži dzirdētajam hitam "Despacito".

Tikmēr pati dziedātāja sarunā ar portālu "skaties.lv" gan norādījusi, ka viņu šīs runas neuztrauc. Līdzīgo dziesmu skanējumu radot tas, ka abas dziesmas radītas uz regetona ritma bāzes.

Jau vēstīts, ka konkursa ceturtajā sezonā piedalīsies 21 dalībnieks, konkursam būs trīs pusfināli un viens fināls. No katra pusfināla finālā iekļūs divi dalībnieki. Kā ierasts, "Supernova" notiks februārī, bet konkursa uzvarētājs balvā saņems iespēju piedalīties lielākajā pasaules popmūzikas notikumā - Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas nākamgad notiks Portugālē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas