Atpakaļ uz nra.lv

Deputāts, kura skandāls "iegrieza" Āboltiņas karjerai, uzsācis jaunu dzīvi

Portāls nra.lv 3.aprīlis 2018, 10:49
 
F64 Photo Agency
11. Saeimas deputāts Jānis Junkurs, kurš nolika savu mandātu uzreiz pēc iekļūšanas 12. Saeimas sastāvā, sācis jaunu dzīvi ar mīļoto sievieti pie sāniem. Tāpat viņš mainījis savu karjeras kursu un tagad kļuvis par nekustamo īpašumu aģentu, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Ar pavisam lielu skandālu Junkurs 2014. gadā uzreiz pēc vēlēšanām nolika savu deputāta mandātu, kas ļāva 12. Saeimā iekļūt jau politiķei Solvitai Āboltiņai, kura "palika aiz strīpas" savā vēlēšanu apgabalā. Tad jaunais politiķis apgalvoja, ka saņēmis darba piedāvājumu Honkongā. Pēc tam runas par lielisko piedāvājumu izplēnēja.

"Privātā Dzīve" Junkuru satika ar modi saistītos pasākumos, kur viņš paziņoja, ka viņš jau divus mēnešus ir nekustamo īpašumu aģents. Bijušais modelis arī tagad pa reizei parādās modes pasākumos un nesen fotografējies ārzemju žurnālam, taču pagaidām tas ir viss.

Tāpat 33 gadus vecais Junkurs saticis savu otro pusīti Andu (29). Abi viens otru zinājuši jau agrāk, bet tuvāk iepazinās pērnā gada Jāņos. Meitene viņu iedvesmojot, un, ja viņa aicinātu viņu atgriezties politikā, viņš to darītu, žurnālam atklāj Junkurs.

Jaunais cilvēks nesaka, ka politiķa karjerai pielikts punkts, taču noteikti nepiedalīsies šajās Saeimas vēlēšanās. Viņa laiks vēl neesot pienācis un viņš gaida īsto platformu no kuras startēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas