Atpakaļ uz nra.lv

Intars Rešetins: Ar Andreju Ēķi nekad vairs nestrādāšu

tautaruna.lv 11.maijs 2018, 17:22
 
F64
Filmas "Blēži" aktieris Intars Rešetins neslēpj – ar režisoru Andreju Ēķi pēc šī projekta vairs nestrādās.
Aktieris atklātā video dienasgrāmatā stāsta par pieņemšanos svarā par 10 kilogramiem, darbu kopā ar dīvu Rēziju Kalniņu un mūziķi Ralfu Eilandu, izaicinājumiem un patieso motivāciju iesaistīties latviešu skandalozākajā kino projektā.
Andreja Ēķa jaunā komēdija "Blēži" ir līdz šim izaicinošākā un atklātākā latviešu filma. Tas ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri, kurā diagonāles velk greizsirdīga bijusī sieva, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs. Inscenēta spriedze, viltota mīlestība, reāla māksla, neslēpts kailums un nevaldāms stress - tas varētu būt nopietni, ja vien nebūtu tik smieklīgi. Galveno blēžu lomās redzēsim Intaru Rešetinu, Rēziju Kalniņu, Leonardu Ķesteri, Ralfu Eilandu, Ievu Florenci, Cepumiņu un citus aktierus.
"Blēžus" uzņem "Platforma Filma" sadarbībā ar "Forum Cinemas", filmu atbalsta Nacionālais Kino centrs. Filmas izplatītājs ir "UzKino" un tās pirmizrāde kinoteātros visā Latvijā notiks 2018. gada 1. jūnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas