Atpakaļ uz nra.lv

Lietaviete un Ceriņš publicē savu kāzu foto

Līga Nestere 27.maijs 2018, 15:12
 
Aivis Ceriņš
Pašmāju šovbiznesa pāris, «Rīga TV24» raidījuma «Preses klubs» vadītājs Aivis Ceriņš (29) un ar dzīvesstilu un modi saistītu raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete (25) 25. maijā Dobeles ceriņu dārzā teica viens otram jāvārdu. Pāris savu kāzu foto publicējuši facebook. 

Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete saderinājās 2016. gada 22. jūnijā, kad «Preses kluba» vadītājs savu mīļoto bildināja Daugavas krastā, raksta žurnāls "Vakara ziņas".

Pāris ir kopā jau septīto gadu. Viņi iepazinās latviešu interneta portālā «Draugiem.lv», kurā Aivis, ieraugot Leldi, uzrakstīja viņai vēstuli un uzaicināja kopīgi snovot.

Vienu brīdi abi bija pārstājuši sarakstīties, tomēr pēc kāda laika Lelde uzrakstīja un jautāja Aivim, vai piedāvājums snovot joprojām ir spēkā. Pirmoreiz satiekot Leldi, Aivis uzreiz saprata, ka šī meitene ir viņa lielā dzīves mīlestība. Kopš tās reizes abi ir nešķirami.

Turklāt Lelde un Aivis savu atpazīstamību iemantoja, tieši pateicoties televīzijas kanālam «Rīga TV24», kas savulaik jaunos un biklos raidījumu vadītājus ir izveidojis par cienītām un mīlētām ētera personībām visā Latvijā.

»Vakara Ziņām« Aivis reiz atklāja, ka savā ģimenē vēlētos trīs bērnus. Toreiz Lelde piekrita, ka pārim varētu nākotnē būt divi bērni, tomēr par trešo atvasi viņa vēl nebija droša, raksta "Vakara ziņas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas