Atpakaļ uz nra.lv

Krievijas miljardiera bijusī sieva Bērzkalna par laimes atslēgu dēvē bagātību

tautaruna.lv 12.jūnijs 2018, 12:06
 
Instagram
Lai arī laulība ilga vien pusgadu, latviešu modelei Martai Bērzkalnei šķiršanās no ietekmīgā Krievijas miljardiera Romāna Rotenberga nodrošinājusi bezrūpīgu dzīvi.
''[Bagātība] ļauj būt emocionāli atbrīvotai un veltīt laiku un spēkus, lai realizētu savus mērķus...''

Kā žurnāla ''Kas Jauns'' žurnāliste Marta Martinsone vēstī ''Latvietes dzīve pēc šķiršanās no krievu miljonāra'' publikācijā, šķiršanās no Rotenberga latvietei bijusi finansiāli izdevīga.

Bērzkalna norāda, ka šķiršanās līgums viņai ļaujot dzīvot ''neraizējoties par ikdienas vajadzībām, realizēt savas radošās ieceres un nodrošināt visu nepieciešamo mūsu meitai''. Pēc šķiršanās latviete pat iegādājusies sev jahtu!

Instagram

Zīmola ''Baronessa Demi Couture'' īpašniece nemaz neslēpj, ka uzskata bagātību par laimes garantu: ''Tas man ļauj būt emocionāli atbrīvotai un veltīt laiku un spēkus, lai realizētu savus mērķus.''

Kā jau ziņots, Bērzkalna ieprecējās Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam pietuvinātajā Rotenbergu ģimenē 2010.gadā - vien trīs mēnešus pēc iepazīšanās ar Romānu.

Laulība ilga tikai pusgadu, jo Bērzkalna vīru nolēma pamest. Šķiršanās brīdī viņa atradās piektajā grūtniecības mēnesī, kā rezultātā piedzima meita Martina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas