Atpakaļ uz nra.lv

Dzimumu mainījušais Kardašjanas patēvs: Es esmu Krievijas fane!

tautaruna.lv, Lāsma Gaile 14.jūnijs 2018, 14:30
 
Scanpix
Amerikas sabiedrības dāma Keitlina Dženere paziņojusi, ka šajā FIFA Pasaules kausā futbolā jutīs līdzi Krievijas komandai. Tiesa, šai izvēlei pamatā ir sirsnīgs mērķis.

Dženere “Instagram” publicētajā video mierina, ka nav sajukusi prātā. Lai arī cik dīvaini ir atbalstīt Krieviju, valsti, pret kuras sportistiem viņa pati savulaik sacentusies sporta spēlēs, tam pamatā ir vēlme palīdzēt kopienai, kurai pati pieder, proti, LGBT jeb lesbietēm, gejiem, biseksuāliem un transpersonām.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Bukmeikeru organizācija "Paddy Power" par katriem Krievijas komandas gūtajiem vārtiem ziedos 10 000 mārciņu netradicionālo orientāciju kopienas atbalstam.

Beigās Dženere nosmej, ka, vai tas tik nav jocīgi, ka viena no valstīm, kas ir naidīgākā pret cilvēkiem ar neierastu seksuālo orientāciju, tagad netieši strādās tās labā.

68 gadus vecā Dženere 2015.gadā veica dzimuma maiņas operāciju. Pirms tam viņa bija zināma kā Brūss Dženers. Savulaik Dženere bija zināma kā populārs sportists un sabiedrības cilvēks. Viņa bija predējusies ar Krisu Kardašjanu, Kimas Kardašjanas māti, un viņu laulībā piedzima sabiedrības dāmas un “Instagram” zvaizgnes Kendala un Kailija Dženeres.

Jāpiebilst, ka FIFA Pasaules kauss futbolā norisināsies Krievijā no 14.jūnija līdz 15.jūlijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas