Atpakaļ uz nra.lv

Pēteris Sproģis: Varat arī turpmāk mani saukt par nodevēju

tautaruna.lv 25.jūnijs 2018, 20:30
 
f64
Bijušais baptistu bīskaps Pēteris Sproģis vietnē “Facebook” dalījies ar atklātu vēstuli par sajūtām, kas viņu piemeklējušas pēdējā laikā, kopš partija “Saskaņa” viņu nominēja kā savu valsts prezidenta amata kandidātu.

“Manā dzīvē bijušas smagas un ļoti smagas dienas, bet ar tik skarbu nosodījumu, ar visbriesmīgāko motīvu un plānu piedēvēšanu manai personai šodien mani sit tā, kā vēl nekad. Esmu kļuvis par nodevēju,” raksta bijušais bīskaps.

“Bet, tikko šī ziņa kļuva publiska, mana līdzšinējās dzīves pasaule gandrīz vai sabruka. Vienā mirklī es daudziem kļuvu par nodevēju, un tikai slinkais nav iemetis man ar akmeni. Arī es pats sāku “nomētāt sevi ar akmeņiem”. Pēdējās nedēļas ir bijušas pārdzīvojumu pilnas arī manai mīļotajai sievai Martai, kura, dzirdot apkārtējo cilvēku viedokļus un bieži vien nosodījumu, baidās par to, ka cilvēki mani nekad vairs nesapratīs, jo es “grasos pārdot Latviju”,” atminas Sproģis.

Sproģis gan noliedz, ka būtu pieņēmis vērtības, ko nereti piemēro “Saskaņai” - latviešu valodas un okupācijas fakta noliegšanu.

Sproģis gan norāda, ka, lai gan bijušas šaubas, viņš nepametīs politisko arēnu: “Es piedalīšos. Varat arī turpmāk uzskatīt mani par nodevēju.”

Jau vēstīts, ka partija “Saskaņa” kā savu prezidenta amata kandidātu nominējusi bijušo baptistu bīskapu Pēteri Sproģi. Viņš arī piedalīsies šogad gaidāmajās parlamenta vēlēšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas