Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports

Briedis aicina uz atklāto treniņu

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Līdz ar lielo pieprasījumu pēc 30.septembra Pasaules Boksa supersērijas ceturtdaļfināla cīņas Arēnā Rīga starp Mairi Briedi un Maiku Peresu biļetēm, pasākuma rīkotāji "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā laiduši pārdošanā papildus 500 sēdvietu biļetes.

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien ringā, aizstāvot savu Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu, dosies pie pārpildītām tribīnēm, kas kļūs par visu laiku apmeklētāko cīņu sporta pasākumu Latvijā.

Šonedēļ, gatavojoties cīņai, bokseriem ir paredzēti vairāki publiskie pasākumi, tai skaitā, iespēja otrdien no plkst.12:00 tirdzniecības centrā “Domina Shopping” klātienē vērot kubieša Maika Peresa un Maira Brieža publiskos treniņus uz tirdzniecības centrā speciāli šim notikumam uzstādīta boksa ringa.

Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Mairis Briedis: “Kad sāku nodarboties ar boksu, varēju tikai sapņot, ka kādu dienu ringā došos pie izpārdotām “Arēna Rīga” tribīnēm. Šobrīd jau ar nepacietību gaidu sestdienu un ceru redzēt lielu atbalstītāju skaitu arī otrdienas publiskajā treniņā, lai Peress jau laicīgi var sajust kripatiņu no tā, kas viņu sestdien sagaidīs arēnā.”

Cīņas uzvarētājs kvalificēsies Pasaules boksa supersērijas pusfinālam, kurā cīņa būs jāaizvada ar Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempionu Aleksandru Usiku. Biļetes uz sestdienas cīņu ierobežotā skaitā un kategorijās ir pieejamas “Biļešu Serviss” kasēs, to cena ir no 20.60 EUR.