Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

TIEŠRAIDE: Sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix 2017"

Nra.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 16. decembrī no plkst. 15.15 vērot starptautiskā sporta deju festivāla “Baltic Grand Prix 2017” pirmās dienas tiešraidi no izstāžu centra “Ķīpsala”.

Starptautiskais 36. sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix” ir populārākais un prestižākais sporta deju festivāls Baltijas valstīs un viens no lielākajiem sporta deju festivāliem pasaulē. Šogad tas pulcē vairāk nekā 1500 dejotāju pāru no 40 valstīm.

“Baltic Grand Prix” pirmās dienas ietvaros tiešraides skatītājiem ir iespēja vērot Pasaules čempionātu jauniešiem standartdejās un ABORA kausa Latīņamerikas dejās izcīņu.

“Baltic Grand Prix 2017” pirmās dienas tiešraides programma:

15.15

  • WDSF World Youth Standard Championship
  • WDSF International Open Latin - ABORA Cup

19.00

  • WDSF World Youth Standard Championship - Opening Parade
  • WDSF World Youth Standard Championship - 1/2 final, final
  • WDSF International Open Latin, 1/2 final, final
  • Junior II Latin, Final.

TIEŠRAIDE BEIGUSIES!

Tiešraide no sporta deju festivāla “Baltic Grand Prix 2017” turpināsies rīt, 17. decembrī no plkst. 15.30 ar 16. Rīgas domes kausa izcīņu. Sacensību programmu kuplinās deju orķestris “Mirage Jazz Orchestra” un vairāki deju paraugdemonstrējumi.

Sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix 2017” tiešraidē skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Tiešraides skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.