Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Sports

Brieža pārstāvis: Viens zaudējums neko nemaina, tomēr tagad jādod laiks Mairim atpūsties

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

"Arī Kļičko savu skatītāju priekšā savulaik zaudēja bokserim, kas nebija pret viņu favorīts. Zaudējuši ir arī Taisons, Valijevs un cit - sauc, kuru gribi. Viens zaudējums neko būtiski nemaina," Maira Brieža pārstāvis Raimonds Zeps sarunā ar Sportacentrs.com pirmdien atzina, ka šobrīd sportists un visa viņa komanda atgūstot kā fiziskos, tā emocionālos spēkus pirms darba turpināšanas.

"Ar veselību nav nekādu neparedzētu sarežģījumu, viss kārtībā. Kā parasti, pēc cīņām nepieciešamas pāris nedēļas, lai fiziski atgūtos, un tas ir tikai normāli. Jā, varbūt zilumu ir vairāk, bet arī Usikam seja bija līdzīga. Tas ir pilnīgi saprotami, ņemot vērā to, kādā intensitātē cīņa tika aizvadīta," Zeps norādīja, ka Latvijas labākais bokseris cīņā nav cietis vairāk kā gaidīts.

Maira nometnē šobrīd iestājusies maza pauze, lai atgūtu ne tikai fiziskos, bet arī emocionālos spēkus, kas patērēti, gatavojoties un aizvadot cīņu pret Usiku. "Mairis bijis nometnē trīs mēnešu garumā, pēc atlidošanas pavadīja mājās vien pāris stundas un jau svētdienas vakarā visa komanda devāmies uz viesnīcu," stāstīja Brieža pārstāvis. "Tagad jādod laiks Mairim atpūsties. Par to runājām jau pirms cīņas, ka pēc tās būs jāatslēdzas no visa apkārtējā un jābūt kopā ar ģimeni."

Līdzīgas izjūtas Mairim un viņa komandai bijušas arī pēc cīņas pret Marko Huku pagājušā gada 1. aprīlī, kad Mairis izcīnīja WBC čempiona jostu. "Šobrīd nepieciešamas vismaz trīs dienas un varbūt pat vairāk, lai Mairis var pabūt kopā ar ģimeni un bērniem. Tikai pēc tam sāksim pamazām domāt par tālāko."

Zeps atzina, ka scenāriji turpmākajai darbībai esot dažādi, taču neko konkrētu teikt nevēlējās: "Nekas traks nav noticis. Arī Kļičko savu skatītāju priekšā savulaik zaudēja bokserim, kas nebija pret viņu favorīts. Zaudējuši ir arī Taisons, Valijevs un cit - sauc, kuru gribi. Viens zaudējums neko būtiski nemaina. Protams, šajā gadījumā tika zaudēta josta, taču turpinājumā būs visas iespējas to atgūt."

Uzreiz pēc cīņas Briedis preses konferencē norādīja, ka vēlētos ar Usiku aizvadīt revanša cīņu, taču nekas konkrēts par revanša iespēju pagaidām neesot ne runāts, ne darīts. "Kaut kas konkrētāks būs zināms tad, kad visi atpūtīsies un atgūs iztērētos spēkus," vēlreiz norādīja Zeps.