Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

"Dinamo" iemet vienus vārtus pret "Ocelari" un piedzīvo zaudējumu

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Zaudējumu Šveices pilsētā Davosā notiekošajā pārbaudes turnīrā piedzīvoja Rīgas „Dinamo”, kas pēcspēles metienu sērijā piekāpās Tršnices „Ocelari” ar 1:2.

Abās komandas šo turnīru aizvada neoptimālajā sastāvā. Latvijas izlases sastāvā pārbaudes turnīrā Dānijā piedalās „Dinamo” hokejisti Guntis Galviņš, Edgars Kulda un Rihards Bukarts, kā arī HK ''Rīga'' hokejisti Roberts Kaļķis un Renārs Kārkls, savukārt Kanādas izlasi Phjončhanas olimpiādē pārstāv aizsargs Karls Stolerijs. „Ocelari” rezultatīvākais spēlētājs Martins Ružička arī cīnās Dienvidkorejā - Čehijas izlases sastāvā, bet vēl viens hokejists - Tomašs Marcinko pārstāv Slovākiju.

Turnīra pirmajā dienā „Dinamo” ar 3:0 pārspēja Magņitogorskas „Metalurg”, kas arī spēlēja bez vairākiem līderiem - vārtsargs Vasilijs Košečkins un rezultatīvākais spēlētājs Sergejs Mozjakins cīnās Krievijas olimpisko sportistu izlases sastāvā, bet viens no labākajiem aizsargiem Kriss Lī - Kanādas komandā.

Šoreiz pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, savukārt otrajā trešdaļā rīdzinieki izvirzījās vadībā - Denijs Kristo realizēja izgājienu pret vārtsargu pēc Uvja Balinska un Roberta Lipsberga piespelēm - 1:0. Palielināt pārsvaru neizdevās, bet trešā perioda sākumā Dāvids Ciencala panāca izlīdzinājumu - 1:1. Mača pamatlaikā vārti vairs netika gūti, bet vienīgo pēcspēles metienu sērijā realizēja „Ocelari” spēlētājs Ondrejs Kovarčiks - 1:2.

Noslēdzošo spēli „Davos Hockey Summit” turnīrā „Dinamo” aizvadīs rītdien, 17. februārī plkst. 21:00 pret vietējo „Davos”.