Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Ekmanis: Jāpriecājas par medaļu, bet priekšā vēl liels darbs!

© F64

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir sagatavojis jaunāko reportāžu no Phjončhanas, uz sarunu aicinot Latvijas bobsleja federācijas ģenerālsekretāru Zinti Ekmani. Intervijā Zintis atklāj, kāds bija ceļš līdz olimpiskajai bronzai un kāda nākotne sagaida bobsleja komandu pēc stūmēja Daumanta Dreiškena aiziešanas.

Bobslejisti Latvijai uzdāvināja vienīgo medaļu Olimpiādē, un Zintis Ekmanis intervijā atklāj, cik lielu spriedzi sportisti izjuta, cīnoties par panākumiem. Komandai bija ļoti svarīgs līdzjutēju atbalsts, un Zintis ir pārliecināts - labās domas materializējās un palīdzēja sasniegt rezultātus.

Neskatoties uz medaļu, bobsleja komandas sastāvā plānojas izmaiņas - stūmējam Daumantam Dreiškenam šī Olimpiāde, iespējams, ir pēdējās sacensības karjerā. Zintis Ekmanis skaidro, kādi ir komandas turpmākie plāni un kurš nākotnē varētu aizstāt Daumantu. Federācijas ģenerālsekretārs ir atklāts - sportistiem uzstādīta augsta latiņa, un būs daudz jāstrādā, lai sagatavotu jaunus, spēcīgus bobslejistus.