Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

LBS sasauc valdes ārkārtas sēdi, kurā uzklausīs Šnepa ziņojumu

© F64

Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins sasaucis LBS valdes ārkārtas sēdi, ziņots savienības mājaslapā. Sēde paredzēta 14. martā.

LBS paziņojumā Valdis Voins vēlreiz apstiprināja, ka LBS rīcībā nav oficiālas informācijas par KNAB uzsāktu pārbaudi par LBS vai kādas LBS amatpersonas rīcību.

„Saistībā ar publiskajā telpā izskanējušajiem pārmetumiem esmu sasaucis LBS valdes ārkārtas sēdi, kas notiks trešdien, 14. martā. Tajā uzklausīsim ģenerālsekretāra un finanšu direktora ziņojumus, kā arī lemsim par turpmāko rīcību,” paziņojumā citēts Voins.

LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps un finanšu direktors Arvīds Grigaļāvičs pieminēti bijušā izlašu direktora Māra Jučmaņa aģentūrai LETA izteiktajās apsūdzībās, ko Jučmanis arī iesniedzis KNAB, uzskatot, ka tiek šantažēts un ka no viņa mēģināts izspiest prēmiju, ko piešķīrusi valsts.

LBS valdē papildus Voinam ir arī Edgars Jaunups, kurš sociālajā tīklā „Twitter” jau pauda pārsteigumu, ka par LBS budžeta pārtēriņu, kas, saskaņā ar Šnepa apgalvoto aģentūrai LETA, radies Jučmaņa dēļ, uzzinājis tikai vakar. Jaunups arī šorīt aicināja Voinu uz steidzamu rīcību izvērsušās skandāla sakarā. Tāpat valdē ir arī Guntis Šēnhofs, Leons Bemhens, Guntis Blumbergs un Žoržs Tikmers.