Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Zināms, kad Briedim būs nākamā cīņa

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Briedis nākamo cīņu aizvadīs pirms supersērijas fināla.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis nākamo cīņu aizvadīs pirms Pasaules boksa supersērijas fināla, bet viņa pretinieks tiks paziņots nākamo divu trīs nedēļu laikā. Tāpat Briedis būs fināla rezervists - ja kāds no bokseriem, Oleksandrs Usiks vai Murats Gasijevs, nevarēs doties ringā, viņa vietu ieņems tieši latvietis.

Pasaules boksa supersērijas fināls maijā norisināsies Saūda Arābijā, un galvenajā cīņā ringā dosies Mairi Briedi pieveikušais ukrainis Oleksandrs Usiks un krievs Murats Gasijevs. Ja kāds no viņiem savainojuma vai citu iemeslu dēļ nebūs gatavs cīņai, tad vietu finālā ieņems latvietis. Ja viss ritēs kā plānots, tad Briedis ringā dosies pirms fināla jeb "undercard" duelī. "Jebkurā gadījumā Mairi redzēsim ringā," teica boksera pārstāvis Raimonds Zeps.

Kā atklāja Pasaules boksa supersērijas veidotājs Kalle Zauerlands, tad Brieža pretinieks kļūs zināms tuvāko divu līdz trīs nedēļu laikā. "Pusfināls pret Usiku - tā bija fantastiska cīņa. Savukārt nākamais duelis ļaus Mairim atgriezties uz lielās skatuves, nepaņemot pārtraukumu. Viņš izskatās labi - zaudējums bija sāpīgs, bet ar motivāciju viss ir kārtībā, Mairis atkal trenējas," teica Zauerlands.

"Tās ir fantastiskas ziņas man un Latvijai. Esam atpakaļ pasaules līmeņa šovā, un jau trenējos. Labojam kļūdas, pilnveidojamies un kļūstam arvien spēcīgāki," norādīja Briedis. "No visiem piedāvājumiem šis bija labākais, tāpēc arī pieņēmām. Protams, gribētos boksēt Rīgā - maijā notiks šovs. Ja viss izdosies kā plānots, tad vēlāk atkal cīnīsimies Latvijā."