Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Jonass: Reizēm ir arī jāsamierinās ar zaudējumiem

© Ray Archer - KTM Images

Pasaules motokrosa čempionāta ceturtajā posmā, kas norisinājās Itālijā, "Red Bull KTM Factory Racing" komandas sportists Pauls Jonass pirmajā braucienā izcīnīja ceturto vietu, bet otrajā latvietis palika devītais, kas posmā deva piekto vietu.

Šis bija Paula šīs sezonas sliktākais starts, taču, neskatoties uz to, sportists joprojām ir MX2 klases līderis.

''Nedēļas nogale iesākās labi, jo sestdien treniņos biju ātrākais braucējs trasē. Diemžēl kvalifikācijā neizdevās starts, kā arī nedaudz vēlāk ar vienu no konkurentiem piedzīvoju kritienu, kā rezultātā turpināju braucienu no beigām. Finišā aizcīnījos līdz 15.vietai. Diemžēl šoreiz augstāk nesanāca pakāpties, jo šajā trasē ir ļoti maz vietu, kur var veikt apdzīšanu,” portālam ''Sportacentrs.com'' stāsta Pauls Jonass.

''Arī svētdien abos braucienos man neizdevās starti. Ja pirmajā braucienā spēju finišēt 4.vietā, tad otrajā braucienā, cīnoties par ceturto pozīciju, saķēros ar konkurentu un mēs abi piedzīvojām kritienu. Finišā paliku devītais. Diemžēl šoreiz šajā posmā man nepaveicās, taču noteikti gribu atzīmēt Horhi Prado un Tomasu Kovingtonu, kuri abi bija ļoti ātri.”

Lai arī šis bija Paula šīs sezonas sliktākais starts, Jonass joprojām ir pārliecinošs MX2 klases līderis. Šobrīd Jonass par 28 punktiem apsteidz komandas biedru Prado.