Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Pirmās prognozes. Ostapenko nebūs čempione

© scanpix.ee

2018. gada Francijas atklātais tenisa čempionāts sāksies 27. maijā, taču jau šodien bukmeikeru kantori izteikuši pirmās prognozes par sieviešu vienspēļu turnīru.

Kā zināms, tad pagājušajā gadā par “French Open” čempioni kļuva Aļona Ostapenko un arī šogad viņa Parīzē ieradīsies kā viena no favorītēm. Lai arī līdz turnīra sākumam atlicis vairāk kā mēnesis, daudzi bukmeikeru kantori jau ir izteikuši savas prognozes par gaidāma turnīra potenciālajām čempionēm.

Apsekojot piecus bukmeikeru kantorus, visi kā viens uzskata, ka par šā gada čempioni kļūs rumāniete Simona Halepa.

Tā pati Halepa, kura arī pagājušajā gadā tika uzskatīta par galveno favorīti, taču finālā zaudēja Ostapenko.

Tikpat vienbalsīgi kā otra potenciālā čempione tiek minēta 36 gadus vecā amerikāniete Serēna Viljamsa, kura savulaik par “French Open” čempioni kļuvusi trīs reizes (pēdējo reizi 2015. gadā). Līdzīgas izredzes tiek prognozētas arī spānietei Garbinai Mugurusai, bet ceturtā lielākā iespēja kļūt par čempioni ir ukrainietei Elīnai Svitoļinai.

Pirmais četrinieks šobrīd ir nemainīgs apsekotajos kantoros, taču tālāk sākas svārstības. Vairums gadījumos kā piektā reālākā čempione tiek minēta Aļona Ostapenko. Respektīvi, viņai tiek prognozēta iekļūšana ceturtdaļfinālā, kas būtībā nemaz nav tik slikti. Attiecībā pret Aļona izcēlies viens kantoris, kurš viņai neparedz pat ceturtdaļfinālu. Starp citu, pirms gada neviens prognozētais neparedzēja, ka tieši viņa kļūs par čempioni.