Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Ikvienam būs iespēja uzmundrināt Latvijas hokejistus pirms došanās uz PČ

© F64

Latvijā ir ļoti attīstīta fanošanas kultūra, tāpēc Pasaules čempionātam hokejā, kas šogad norisināsies Dānijā, aktīvi gatavojas ne vien Latvijas hokeja izlase, bet arī hokeja fani. Lai uzmundrinātu hokejistus pirms atbildīgajām spēlēm hokeja fanu labākajās tradīcijās, mobilo sakaru operators BITE un Latvijas Hokeja federācija (LHF) aicina uz Hokeja dienu tirdzniecības centrā "Spice".

Hokeja dienas atklāšana paredzēta 29.aprīlī laikā no plkst. 12.00 līdz 13.00 tirdzniecības centra "Spice" 1.stāvā pie informācijas centra (Lielirbes ielā 29, Rīgā). Taču ar hokeju saistītas aktivitātes tirdzniecības centra apmeklētājiem būs pieejams visas dienas garumā.

Par to, cik nozīmīgs ir fanu atbalsts hokejistiem gan mājas spēlēs, gan arī Pasaules čempionātā hokejā, kā arī Latvijas hokeja izlases mērķiem Dānijā pasākumā stāstīs LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols un Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Bet ar savām fanošanas tradīcijām dalīsies pieredzējuši hokeja fani, tostarp BITES hokeja komandas "Uriekstes pingvīni" spēlētāji, kuri ilustrēs tipiskākos Latvijas hokeja fanu profilus.

Hokeja dienas atklāšanas pasākumā piedalīsies arī Latvijas hokeja izlases spēlētāji, ar kuriem ikviens interesents varēs sacensties ripas mešanas ātrumā un precizitātē.

Tāpat pasākuma apmeklētājiem būs iespēja kopā ar hokejistiem piedalīties aizraujošā hokeja fanošanas meistarklasē diriģenta, jauniešu kora "Balsis" vadītāja un kaismīga hokeja fana Inta Teterovska virsvadībā un uzzināt pašus labākos, izteiksmīgākos fanošanas paņēmienus, ko pieredzējuši fani ir pārbaudījuši praksē ne reizi vien.