Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Ronaldo - trešo gadu populārākais pasaulē

© scanpix.ee

Par pasaules populārāko sportistu amerikāņu izdevuma ESPN versijā trešo gadu pēc kārtas kļuvis portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.

Tops tiek noteikts, balstoties uz sekotājiem sociālajos medijos, reklāmas līgumiem un meklējumiem sociālajos tīklos. Madrides "Real" komandas uzbrucējs karjerā piecas reizes nosaukts par pasaules labāko futbolistu.

Sarakstā otrais aiz viņa atkal palicis trīskārtējais NBA čempions Lebrons Džeimss, kamēr trešais ir ilggadējais Ronaldu konkurents Lionels Mesi, kurš nesen jau devīto reizi ar "Barcelona" komandu kļuva par Spānijas čempionu.

Ceturto vietu aizņēmis Brazīlijas futbolists Neimars, kurš pagājušajā vasarā par 222 miljoniem eiro pārgāja no "Barcelona" komandas uz Parīzes "St Germain", kamēr viņam seko šveiciešu tenisa veterāns Rodžers Federers, NBA zvaigzne Kevins Durents un Federera ilggadējais konkurents Rafaels Nadals no Spānijas.

Amerikāņu tenisa ikona Serēna Viljamsa nomainījusi kādreizējo UFC cīkstoni Rondu Rouziju kā populārākā dāmu sportiste. Šogad sarakstā kopā iekļuvušas 12 dāmu sportistes, kas ir pieaugums salīdzinājumā ar pērno reizi, kad starp labākajām bija astoņas sievietes.