Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Sports

Pasaules kausā – 17 spēlētāji no Manchester City

© scanpix.ee

Britu izdevums Manchester Evening News saskaitījis, ka 2018. gada pasaules kausā futbolā dažādu valstu izlasēs spēlēs 17 “Manchester City” spēlētāju un tas ir jauns pasaules rekords.

Ja līdz pasaules kausa izcīņas sākumam nenotiks kaut kas ārkārtējs (savainojumi), tad finālturnīrā dažādu izlašu sastāvos spēlēs 17 “Manchester City” spēlētāju. Brazīlijas izlasē spēlēs Edersons Moraess, Fernandinjo, Gabriels Žesuss, Anglijas izlasē - Fabians Delfs, Džons Stounss, Kails Volkers un Rahims Sterlings, Vācijas izlasē - Ilkajs Gjundogans un Lerojs Zāne, Argentīnas izlasē - Nikolass Otamendi, Serhio Aguero, Beļģijas izlasē - Vensāns Kompanī un Kevins De Bruine, Portugāles izlasē - Bernardu Silva, Spānijas izlasē - Davids Silva un Francijas izlasē Benžamins Mendī.

Otra lielākā pārstāvniecība būs Madrides “Real”, kura uz kausa izcīņu deliģēs 16 spēlētājus. Arī šis rādītājs ir labāks kā iepriekšējais rekords. “Barcelona” būs pārstāvēta ar 14 spēlētājiem, “Chelsea” - ar 13, “Paris St. Germain” un “Tottenham Hotspur” - ar 12, “Manchester United” un “Bayern” - ar 11, “Juventus” - ar 10, “Atletico” - ar 9, “Al Ahly” (Ēģipte), “Al Ahli” (Saūdu Arābija), “Monaco” un “Sevilla” - ar 8, “Arsenal”, “Liverpool” un “Napoli” - ar 7 spēlētājiem.