Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Bukmeikeri izteikuši prognozes Latvijas spēlei pret Slovēniju

© AP / Scanpix

Otrdienas vakarā 21:30 Latvijas basketbola izlase aizvadīs Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla spēli pret Slovēnijas izlasi, kas ir palikusi kā vienīgais šķēršlis Latvijas ceļā uz savu augstāko sasniegumu pēc neatkarības atjaunošanas.

Latvijas basketbola izlase ar Kristapu Porziņģi un Jāni Timmu priekšgalā Eiropas čempionātā zaudējusi tikai vienā grupu turnīra spēlē un astotdaļfinālā ļoti pārliecinoši izrēķinājās ar Melnkalnes pretestību, uzvarot ar 32 punktu pārsvaru.

Kamēr dažas favorītes nerāda savu labāko sniegumu, dažas citas pat negaidīti izstājušās - ārpus astotnieka palika Lietuva, Francija un Horvātija.

Līdz ar to Latvijas izlasei ļoti sen nav bijušas tik labas iespējas pacīnīties par pašām augstākajām vietām kā šobrīd. Bukmeikeri Latvijas iespējas pabeigt turnīru trešajā vai ceturtajā vietā vērtē ar koeficientu 2,50 jeb apmēram 35% ticamību.

Latvija spēlēja Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā arī pirms diviem gadiem, taču toreiz izredzes pārspēt zvaigžņoto Franciju bija minimālas (bukmeikeru vērtējumā tās bija mazākas par 8%).

Tā prognozē betsafe.lv