Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Pieķerti: Komentētāji aizkadrā noniecina Porziņģi

© USA Today Sports/ SCANPIX

Ņujorkas "Knicks" īpašniekam Džeimsam Douelenam piederošās„MSG Networks” televīzijas komentētāji Alans Hāns un Vollijs Ščerbiaks aizvadītās nakts pārbaudes spēlē starp „Knicks” un „Nets” vienībām puslaika pārtraukumā ļoti negatīvi raksturoja Kristapa Porziņģa sniegumu. Lai arī principā tas ir ir viņu darbs kā komentētājiem ēterā paust savu viedokli, problēma tāda, ka Hāns un Ščerbiaks tobrīd nebija domājuši, ka viņu vārdi nokļūs plašākā uzmanības lokā.

„Knicks” aizvadītās nakts pārbaudes spēles laikā nokļuva pat 38 punktu iedzinējos, un tā nebija veiksmīgākā spēle arī Kristapam Porziņģim. Viņš traumas dēļ otrajā puslaikā vairs nespēlēja, pabeidzot spēli ar sešiem punktiem, trim blokiem un +/- rādītāju mīnus 20.

„MSG Networks” personības Alans Hāns, kurš šajā televīzijā strādā sešus gadus, un Vollijs Ščerbiaks, savulaik 11 sezonas NBA nospēlējis basketbolists, puslaika pārtraukumā privātā sarunā apsprieda Porziņģa rādīto sniegumu. Tā sagadījās, ka tieši pirms pārslēgšanās uz reklāmas pauzi viņu saruna iekļuva aktuālajos mikrofonos un tika atskaņota ēterā.

„Vēl viena lieta, ko varētu izdarīt, ir nosist (no ang. v. vārda „kill”) Porziņģi par to, ka viņš 20 minūtēs ticis pie mīnus 20,” sacīja Hāns. „Vecīt, nu kā tā var! Tu esi zvaigzne. Un šis ir tas, ko tu dari laukumā? Tu vienkārši tur stāvi?”

Ščerbiaks savam partnerim izteica piekrišanu, un Hāns vēl piebilda, ka Porziņģim „vēl nepieciešams daudz mācīties”, bet tad MSG kanālā notika pārslēgšanās uz reklāmas pauzi.

Kā jau minēts, Porziņģis otrajā puslaikā nespēlēja savainojuma dēļ, bet savos pēcspēles komentāros „Knicks” aizsardzības neveiksmēs piesauca visas komandas vājo sniegumu.

Ņemot vērā, ka „MSG Networks” un Ņujorkas „Knicks” ir viens īpašnieks, proti, Džeimss Doulens, būs interesanti pavērot, kādas sekas uz Hāna un Ščerbiaka vadīto spēles studiju atstās šī tehniskā kļūme ar mikrofonu un viņu privātās sarunas nonākšanu ēterā. MSG televīzijas kanāls ir pazīstams kā „Knicks” ļoti atbalstošs (kas ir loģiski) un negatīvi viedokļi par komandu tajā tiek pieļauti reti, arī neskatoties uz „Knicks” neveiksmīgo sniegumu pēdējās sezonās un dažādajiem skandāliem. Tāpat jāatgādina, ka "Knicks" vadība ar Porziņģi saista milzīgas cerības un izdara uzsvaru uz viņu savos nākotnes plānos.

"Knicks" savu nākamo pārbaudes spēli aizvadīs šonakt, 2:30 spēkojoties pret "Rockets".