Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Sliktās pašsajūtas dēļ Porziņģis izlaidis pēdējo "Knicks" treniņu

© AP/ SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' līderis Kristaps Porziņģis izlaidis komandas pēdējo treniņu, tāpēc zem jautājuma zīmes ir Latvijas basketbolista dalība nākamajā ''Knicks'' spēlē, ziņo NBA apskatnieks Ians Bīglijs.

Uztraukumam gan nav liela pamata, jo treniņu Kristaps izlaidis sliktas pašsajūtas dēļ, kas Latvijas basketbolistu nomocīja jau pirms spēles pret Hjūstonas ''Rockets''. Porziņģis atzina, ka pirms spēles nav juties īpaši labi, taču noliedza, ka būtu apslimis.

Lai nu kā, zem jautājuma zīmes šobrīd ir dalība ''Knicks'' nākamajā spēlē naktī uz 4. novembri pēc Latvijas laika pret Fīniksas ''Suns''.

AP/ SCANPIX

Latvijas basketbola supertalantam uzņemoties izteikta līdera lomu, Ņujorkas klubam padevies itin labs sezonas sākums. ''Knicks'' septiņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, atrodoties Austrumu konferences turnīra tabulas 11. vietā un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot vienas uzvaras tiesu.

Sezonas ievadā Porziņģis vidēji spēlē izcēlies ar 27.9 punktiem (ceturtais rādītājs līgā), 7.9 atlēkušajām bumbām un 1.1 rezultatīvu piespēli. Kristaps laukumā pavada vairāk nekā 33 minūtes mačā.