Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Rudņevam vārti un divas piespēles graujošā uzvarā

© SCANPIX

Trešos vārtus šīs sezonas Bundeslīgas čempionātā iesitis Artjoms Rudņevs. Nākot uz maiņu 50. minūtē, Rudņevs visprms ar piespēlem piedalījās divos "Köln" vārtu guvumos, bet beigās iesita arī pats, pieliekot punktu graujošāi Ķelnes uzvarai ar 6:1.

Iepriekšējā mačā palicis uz "Köln" rezervistu soliņa, arī šoreiz Artjoms Rudņevs mača sākumā nebija laukumā Ķelnes nākamajā mačā. Izbraukumā pret līgas vājāko komandu "Darmstadt" Rudņeva klubs mača iznākumu lielā mērā nokārtoja jau pirmajā puslaikā. Bumba viesu vārtos pabija trīs reizes, puslaika beigās izceļoties arī vienam no čempionāta labākajiem vārtu guvējiem Antonī Modestam.

Tieši Modesta vietā 50. minūtē laukumā tika arī Rudņevs. Visai drīz Artjoms netika līdz bumbai pēc laba komandas biedra centrējuma, bet 65. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti. Īsi pēc tam "Darmstadt" ar "pendeli" vienus vārtus atguva, bet brīdi vēlāk pēc Rudņeva piespēles vieta skrējienam pavērās Osako, kurš noslēdza uzbrukumu ar sitienu apakšējā stūrī - 4:1.

Mača beigās Ķelne nospieda pretinieku uz ceļiem vēl pamatīgāk. Vispirms Rudņevs jau atkal bija piespēlētāja lomā Miloša Jojiča vārtu guvumā, kurš ar otro pieskārienu iesita viesu piektos vārtus, bet 90. minūtē Artjoms izcēlās arī pats, gūstot savus trešos vārtus sezonā. Šoreiz piespēlētāja lomā bija Osako, kurš nogādāja bumbu sitiena pozīcijā Rudņevam - Artjoms ieskrēja soda laukumā no kreisās puses un no asa leņķa raidīja bumbu vārtsargam starp kājām. Tikai 40 nospēlētajās minūtēs Rudņevam šodien vārti un divas piespēles!

Minhenes "Bayern" tikās ar Brēmenes "Werder" - klubu, kuru bija uzvarējusi jau 14 pēdējos savstarpējos mačos pēc kārtas. Lai arī "Werder" labi turējās pretī pretinieka spēkam, pirmais puslaiks noslēdzās ar 2:0 Minhenes labā - ar diviem skaistiem sitieniem augšējā stūrī izcēlās Arjens Robens un pēc tam arī Dāvids Alaba, ar standartsituāciju pieliekot punktu pirmajam puslaikam.

Īsi pēc pārtraukuma Brēmene noorganizēja labu uzbrukumu un ar otro mēģinājumu vienus vārtus atguva - Makss Krūze tika galā ar aizsargu un ar spēcīgu sitienu pārspēja Manuelu Noieru, samazinot starpību līdz minimumam. Par spīti "Werder" centieniem, "Bayern" noveda maču līdz uzvarai.