Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

"Liepāja" paziņo par kluba jauno nosaukumu - "Liepāja/Mogo"

© F64

Šodien speciāli sasauktā preses konferencē Liepājas pārstāvniecībā Rīgā "SynotTip" futbola Virslīgas kluba prezidents Māris Verpakovskis paziņoja, ka turpmāk kluba nosaukums ietvers arī galvenā sponsora vārdu - FK "Liepāja/Mogo".

"Liepāja" vakar izziņoja par šodien Liepājas pārstāvniecībā Rīgā plānoto preses konferenci. Tika intriģējoši minēts, ka pasākumā tiks pavēstīti lielākie jaunumi kopš kluba dibināšanas brīža. Izrādījās, runa ir par sponsora vārda iekļaušanu kluba un komandas nosaukumā - turpmāk 2015. gada Latvijas čempioni pazīsim kā FK "Liepāja/Mogo".

Olafs Saulriets, "Liepājas" mārketinga vadītājs: "No šīs sezonas mūsu nosaukums tiek papildināts un attiecīgi nomainīts - no šī brīža sauksimies FK "Liepāja/Mogo". Lai gan pagājušajā sezonā mērķus nesasniedzām, pirms šīs sezonas runājām ar "Mogo" un mūsu veiksmīgo sadarbību. Tagad "Mogo" mūs atbalsta vēl vairāk un esam jau kā partneri."

Aleksandrs Čerņagins, "Mogo" valdes priekšsēdētājs: "Neskatoties, ka pērn rezultāti nebija tik labi, kā gaidījām, vienojāmies par ilgtermiņa sadarbību. Šobrīd vienošanās panākta uz trim gadiem, bet, protams, domājam par ilgākiem termiņiem, un domājam, tas arī notiks."

Māris Verpakovskis: "Paldies "Mogo", ka viņi mums tic, neskatoties uz neveiksmīgo iepriekšējo sezonu. Darīsim visu, lai attaisnotu viņu cerības šogad. Kā ziniet, mums notikusi arī treneru maiņa, un Tamaza Pertijas ambīcijas sakrīt ar kluba augstākajiem mērķiem. Primārais mērķis - caur Latvijas kausu šogad iekļūt Eirokausos. Citus gadus 4. vieta deva 90% garantiju, ka Eirokausu ceļazīme tiks nodrošināta, bet šogad nākušas klāt tik spēcīgas komandas kā "Riga" un RFS, tāpēc mēs necerēsim uz citiem, bet paši mēģināsim iegūt kausu, kas kluba vēsturē pagaidām nav izdevies. Čempionātā minimālais mērķis ir iekļūt trijniekā, bet skaidrs, ka trenerim, spēlētājiem un pārējiem iekšienē mērķi ir augstāki."

Jautāti par konkrētām summām, "Mogo" un "Liepājas" pārstāvji konkrētus skaitļus neminēja, taču tika uzsvērts, ka tas ievērojami atkarīgs arī no sportiskajiem panākumiem, kā arī Saulriets minēja, ka summa ir "ļoti liela", bet Verpakovskis piebilda, ka, pat neizpildot sportiskos mērķus, "Mogo" finansējums tik un tā klubam ir ļoti būtisks.

Pilnu preses konferences atreferējumu lasiet portālā Sportacentrs.com vēlāk šodien.