Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Ronaldu pievienojas izlasei, portugāļi piesardzīgi pirms spēles Latvijā

© Portugāles Futbola federācija

Pēc triumfa UEFA Čempionu līgas finālā saņēmis vairāku dienu atpūtu, Portugāles izlases kapteinis un lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu vakar vakarā beidzot oficiāli ieradās valstsvienības nometnē, tiek ziņots Portugāles Futbola federācijas mājaslapā.

Vakar Portugāles izlases treniņā piedalījās arī pieredzējušais centra aizsargs Pepe, kurš Čempionu līgas finālā nepiedalījās un jau ir pavēstījis par Madrides "Real" pamešanu, kā arī savainojumu sadziedējušais Rikardu Kvarežma, kura centrējumi izšķīra mača likteni pirmajā aplī. Savukārt Milānas "Inter" pussargs Žuau Mariu nelielas kājas traumas dēļ nedarbojās uz pilnu slodzi.

Krištianu Ronaldu ir vienīgais no 24 izsauktajiem kandidātiem, kurš vēl nav piedalījies nevienā treniņā, taču tas acīmredzot tiks labots šorīt, kad portugāļi plkst. 10:00 pēc vietējā laika aizvadīs pēdējo nodarbību pirms lidošanas uz Rīgu. Reiss paredzēts plkst. 14:40 pēc vietējā laika. Pirms vakardienas treniņa visiem Portugāles futbolistiem FIFA uzdevumā tika veiktas dopinga pārbaudes - iemesls bija gaidāmā Konfederāciju kausa izcīņa.