Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Skaitītājs: Neimārs Parīzē nopelnījis jau teju pusotru miljonu

© Scanpix.ee

Parīzes ''Saint Germain'' brazīliešu futbolists Neimārs savā jaunajā klubā nopelnījis jau vairāk nekā miljonu eiro, vēsta izveidotais skaitītājs "TheNeymarCounter". Skaitītājs darbojas "online" režīmā, tas skatāms ŠEIT. Aprēķins esot aptuvens, netiek ņemti vērā bonusi. Apmēram pirms 16 stundām tika sasniegta viena miljona atzīme, bet patlaban jau aprēķināti vairāk nekā 1,05 miljoni eiro. 2018. gada 3. augustā skaitītājs rādīšot 30 miljonus.

Kā jau ziņots, 3. augusta vakarā Brazīlijas futbolista Neimāra bijušais klubs ''Barcelona'' akceptēja Parīzes ''Saint Germain'' izpirkuma maksu 222 miljonu eiro vērtībā. Abas puses lauza līgumu un pēc dažām stundām Neimārs vienojās arī ar PSG, noslēdzot piecu gadu līgumu ar Francijas klubu. Parīzes ''Saint Germain'' savā oficiālajā mājaslapā paziņoja, ka Neimārs ar Parīzes vienību noslēdzis piecu gadu sadarbības līgumu. Brazīlijas izlases kapteinis tādējādi kļuva par visu laiku vislabāk apmaksāto futbolistu.

Barselonas klubam Neimārs pievienojās 2013. gadā, kad Spānijas grands viņu nopirka no Brazīlijas komandas ''Santos'' par 88,2 miljoniem eiro. Šajā laikā viņš kopā ar Luisu Svaresu un Lionelu Mesi veidoja pasaulē spēcīgāko uzbrucēju trio ar līdzjutēju piešķirtu nosaukumu ''MSN''. Četru gadu laikā Neimārs Barselonas sastāvā aizvadīja 123 oficiālas spēles, kuru laikā guva 68 vārtus.

http://neymar.counters.live/