Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Futbola zvaigzne Rūnijs aizturēts par auto vadīšanu reibumā

© PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Everton'' futbolists Veins Rūnijs iekļuvis nepatikšanās, sēžoties pie stūres alkohola reibumā un tiekot aizturēts.

Kādreizējo Anglijas izlases futbolistu un Mančestras ''United'' visu laiku labāko vārtu guvēju Veinu Rūniju vakar vakarā aizturēja Česīras policija. Kā izrādās, angļa asinīs tika konstatēta alkohola koncentrācija, par ko viņš nonāca iecirknī.

Rūnijs esot manīts ''Bubble Room'' bārā, kas atrodas netālu no viņa mājām. Iereibis 31 gadu vecais futbolists sēdās pie sava ''VW Beetle'' stūres un devās izbraucienā. Policija viņu apturēja Vilmslovā par ātruma pārkāpšanu, turklāt konstatēja, ka ''Everton'' futbolists ir alkohola reibumā.

Visu laiku labākais Mančestras ''United'' vārtu guvējs tika nogādāts policijas iecirknī, kur viņš samaksāja drošības naudu un tika atbrīvots. 18. septembrī gan viņam būs jāatgriežas tiesā, kur tiks lemtas soda sankcijas.

Rūnijs vasaras transfēru periodā bez maksas atgriezās savā dzimtajā klubā Liverpūles ''Everton'', noslēdzot divu gadu līgumu. Tāpat nesen anglis paziņoja par aiziešanu no Anglijas nacionālās izlases, kur viņu vēl cerēja ieraudzīt galvenais treneris Gerets Soutgeits.

Rūnijs savu profesionālo futbolista karjeru sāka ''Everton'' komandā 2002. gadā un divu sezonu laikā 67 spēlēs guva 15 vārtus. Pēc tam viņš pievienojās Mančestrai, kur savukārt 559 mačos atzīmējās ar 253 precīziem sitieniem, kļūstot par visu laiku rezultatīvāko Mančestras spēlētāju un apsteidzot leģendāro Bobiju Čārltonu (249).