Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Toluzakovs pamet Rīgas "Dinamo" un pievienojas "Amur"

© Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Rīgas "Dinamo" divas sezonas pavadījušais uzbrucējs Filips Toluzakovs parakstījis līgumu ar Habarovskas "Amur", bet Krievijas čempionātu rezultatīvākais aizsargs Kirils Koļcovs pagarinājis līgumu ar Čeļabinskas "Traktor" uz vēl diviem gadiem.

Filips Toluzakovs Rīgas "Dinamo" rindās divu sezonu laikā pavadīja 38 spēles, kurās sakrāja 13 rezultativitātes punktus (7+6).

Kirils Koļcovs šajā sezonā 60 spēlēs nopelnīja 29 punktus (12+17), bet play-off spēlēs viņa kontā bija pieci punkti (1+4). Kopumā Koļcovam KHL ir jau 304 punkti (71+233), kuri iespēti 529 spēlēs.

Citas šīsdienas aktualitātes par KHL spēlētājiem - dānis Jespers Jensens vēl divus gadus pavadīs Helsinku "Jokerit", Mārtiņa Karsuma komandas biedrs Aleksandrs Cvetkovs pametīs Maskavas "Dinamo", bet pārbaudes laika līgums Ņizņekamskā ir Aleksandram Torjaņikam.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rindas uz pārbaudes laiku papildinās Andrejs Runovs, jau pieminētajam "Traktor" uz pārbaudes laiku pievienosies Artjoms Sevankajevs, Maskavas CSKA lauzis līgumu ar Aleksandru Kutuzovu, bet Sanktpēterburgas SKA noslēdzis gada līgumu ar zviedru uzbrucēju Patriku Hērsliju, kurš komandai pievienojās pagājušās sezonas laikā.

Izmantotie resursi:
Кольцов в «Тракторе» ещё на два года и другие...