Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Indrašis un M. Rēdlihs pagarina līgumus ar "Dinamo"

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pagarinājis līgumus ar uzbrucējiem Miku Indraši, kurš pagājušajā sezonā savāca 23 punktus, un Miķeli Rēdlihu, kura kontā 16 punkti un traumas dēļ priekšlaicīgi beigusies sezona.

Šodien Rīgas "Dinamo" paziņoja par līgumu ar pirmo ārzemnieku - komandai pievienojies 29 gadus vecais kanādiešu aizsargs Kārls Stolerijs, kurš aizvadījis 23 spēles Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Ņūdžersijas "Devils", Sanhosē "Sharks" un Kolorado "Avalanche". Pasaulē spēcīgākajā līgā viņš pagājušajā sezonā izcēlās ar trim rezultatīvam piespēlēm.

Tāpat šodien panāktas vienošanās ar diviem latviešu uzbrucējiem - parakstu uz līguma licis gan Miks Indrašis, gan Miķelis Rēdlihs. Indrašis pagājušajā sezonā atpalika tikai no Laura Dārziņa un ar 23 punktiem 53 spēlēs bija otrais rezultatīvākais Rīgas "Dinamo" hokejists. Savukārt Rēdlihs guva deviņus vārtus un sakrāja 16 punktus.

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Sezonas beigās viņš iedzīvojās rokas savainojumā, kura dēļ nevarēja doties uz pasaules čempionātu, izlaižot pirmo turnīru kopš 2013. gada un tikai otro kopš debijas 2005. gadā. Savukārt Indrašis pasaules meistarsacīkstēs aizvadītajos septiņos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un divām piespēlēm.

26 gadus vecais Indrašis Rīgas "Dinamo" pārstāv kopš 2011. gada, un Kontinentālajā hokeja līgā aizvadītajās 263 spēlēs viņš guvis 67 vārtus un izdarījis 77 piespēles. Tikmēr Rēdlihs, kurš 1. jūlijā atzīmēs 33. dzimšanas dienu, "Dinamo" rindās ir kopš 2008. gada, pa vidu aizvadot divas sezonas Jaroslavļas "Lokomotiv". Viņš Kontinentālajā hokeja līgā aizvadījis 466 spēles un savācis 222 punktus.