Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Par Latvijas čempiona "Kurbada" galveno treneri kļūst Macijevskis

© hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempiona "Kurbada" galveno treneri nozīmēts Aleksandrs Macijevskis, klubs ziņo savā mājaslapā.

"Aleksandrs Macijevskis iepriekšējās trīs sezonas bija viens no kluba rezultatīvākajiem spēlētājiem, līderis ģērbtuvē un paraugs jaunākajiem hokejistiem. Tagad Aleksandram tiek dota iespēja pierādīt sevi jaunā ampluā," teikts kluba paziņojumā.

Šī viņam būs debija galvenā trenera amatā pieaugušo komandā, Macijevskis vairākus gadus ir darbojies dažādās bērnu komandās. Spēlētāja karjeras profesionālā pieredze un hokeja spēles izpratne ir galvenie priekšnosacījumi, lai HK “Kurbads” ar galveno treneri Aleksandru Macijevski izcīnītu vēl vairākas trofejas. Viņš būs arī viens no treneriem jaunizveidotajā “Kurbada” sporta skolā.

Jau ziņojām, ka "Kurbads" pagarinājis līgumus ar 15 spēlētājiem, bet klubs savā mājaslapā vēsta, ka pārrunas vēl notiekot arī ar Bruno Zabi un ka komandai pievienojušies divi aizsargi -
Mārtiņš Porejs no Katovices GKS un Raimonds Upenieks no "Zemgales"/LLU. Gatavošanos jaunajai sezonai HK “Kurbads” uzsāks jūlijā ar nodarbībām trenažieru zālē, bet augustā sāksies ledus treniņi.

Jauno sezonu HK “Kurbads” uzsāks “Kurbada” ledus hallē, kuras atklāšana paredzēta augusta vidū. Latvijas čempioni ir izcīnījuši arī tiesības rīkot Kontinentālās kausa izcīņas 2. kārtu Rīgā no 20. līdz 22. oktobrim. Šajā turnīrā pretī stāsies Polijas vicečempioni Tihu GKS, Ukrainas čempione “Donbass” un Igaunijas čempione Narvas PSK.