Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim Ozoliņam asistēs Ņiživijs un Laviņš

© F64

Kontinentālās hokeja līgas komandas Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim Sandim Ozoliņam asistēs Aleksandrs Ņiživijs un Rodrigo Laviņš, teikts vienības mājaslapā.

Vārtsargu treneris tāpat kā iepriekšējā sezonā būs Juris Klodāns, bet par hokejistu fizisko sagatavotību arī šosezon atbildēs Raivis Miezāns.

Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Aleksandrs Ņiživijs (dzimis 1976. gada 16. septembrī) bijis ilggadējs Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, sešas sezonas aizvadījis arī Rīgas "Dinamo" sastāvā. Trenera karjerai pievērsās 2014./15. gada sezonā, kļūstot par Rīgas "Dinamo" galvenā trenera asistentu, un šajā amatā aizvadīja divas sezonas. Aizvadīto sezonu Ņiživijs iesāka kā HK "Rīga" galvenais treneris, bet sezonas gaitā viņu nomainīja Ronalds Ozoliņš, kamēr Ņiživijs kļuva par viņa asistentu.

Rodrigo Laviņš (dzimis 1974. gada 3. augustā) bijis ilggadējs Latvijas izlases aizsargs, arī sešas sezonas aizvadījis Rīgas "Dinamo" komandā. Bijis arī komandas kapteinis. Trenera karjerai Laviņš pievērsās 2015. gada sezonā, trenējot SK "Rīga" jauniešus, kā arī vadot HK "Kurbads" komandu.