Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" TV studijas turpmāk arī bez Sorokina

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" televīzijas studijās nākamajā sezonā hokeja draugi turpmāk neredzēs arī ierasto Armanda Pučes pārinieku Oļegu Sorokinu, kurš sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien atzina, ka atsakās no šī darba aizņemtības dēļ, neko sīkāk komentēt nevēloties.

Jau vēstīts, ka KHL kluba Rīgas "Dinamo" televīzijas studijas nākamajā sezonā vairs nevadīs žurnālists Armands Puče, jo līga izvirzījusi ultimātu uzņēmumam "MTG TV Latvia". Kā vakar sarunā ar ziņu aģentūru LETA norādīja Armands Puče, Kontinentālā hokeja līga sazinājusies ar "MTG TV Latvia" un paziņojusi, ka nepieciešams pārtraukt sadarbību ar žurnālistu. Saņemts ultimāts - ja tas netiks darīts, turpmāk ar uzņēmumu netiks slēgts līgums par Kontinentālās hokeja līgas spēļu pārraidēm.

“Esmu pieņēmis lēmumu turpmāk nedarboties Rīgas “Dinamo” televīzijas studijās,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien situāciju īsi komentēja Oļegs Sorokins. Pieņemto lēmumu hokeja eksperts pamatoja ar aizņemtību.

Bijušais Latvijas izlases aizsargs, kurš šobrīd ieņem galvenā trenera pienākumus HK “Mogo”, kā arī uzņēmies Latvijas U18 izlases vadīšanu (kopā ar Herbertu Vasiļjevu), nevēlējās plašāk komentēt pieņemto lēmumu, kā arī to, vai šī zināmā mērā varētu būt solidarizēšanās ar Armandu Puči.