Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Kurbads" rindas papildina Grīnfogels un Gricinskis

© F64 Photo Agency

Gatavojoties jaunajai sezonai, Latvijas čempionvienības "HK Kurbads" rindas papildinājis vārtsargs Nils Grīnfogels un uzbrucējs Gatis Gricinskis, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

23 gadus vecais Grīnfogels aizvadītajā sezonā pārstāvēja "Prizma/Pārdaugava" rindas, taču vēl gadu iepriekš liepājnieku sastāvā dalīja komandas pamatvārtsarga funkcijas ar Vadimu Miščuku. Sagaidāms, ka arī "HK Kurbads" sastāvā Grīnfogels spēles laiku dalīs ar Uldi Čalpu, kas komandas rindās aizvadīs jau piekto sezonu.

Pēc vienas sezonas pārtraukuma "HK Kurbads" sastāvā atgriezies 29 gadus vecais Gatis Gricinskis, kurš vienībai pievienojies pēc dalības Rīgas "Dinamo" treniņnometnē. Pērnajā sezonā Gricinskis bija viens no Alpu hokeja līgas komandas "EHC Lustenau" rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Atgādināsim, ka, gatavojoties sezonai, "HK Kurbads" rindas šovasar papildinājuši arī aizsargi Mārtiņš Porejs, Raimonds Upenieks, kā arī uzbrucējs Deivids Sarkanis. Tikmēr komandas sastāvā šosezon vairs neatradīsim Mārtiņa Raituma un Bruno Zabja vārdus, kas abi atraduši jaunus klubus.

Jauno sezonu HK “Kurbads” uzsāks “Kurbada” ledus hallē, kuras atklāšana paredzēta augusta vidū. Latvijas čempioni ir izcīnījuši arī tiesības rīkot Kontinentālās kausa izcīņas 2. kārtu Rīgā no 20. līdz 22. oktobrim. Šajā turnīrā pretī stāsies Polijas vicečempioni Tihu GKS, Ukrainas čempione “Donbass” un Igaunijas čempione Narvas PSK.