Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" savainojumu dēļ paliek arī bez Galjardi un Gilīsa

Koltons Gilīss © Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Spēlē pret Novosibirskas "Sibir", kurā rīdzinieki piedzīvoja neveiksmi mača izskaņā (1:2), savainojumus guvuši Rīgas "Dinamo" uzbrucēji Tīdžejs Galjardi un Koltons Gilīss, vēstīts komandas mājaslapā.

Abi hokejisti atgriezušies Rīgā, kur pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas būs skaidrs, cik nopietni ir savainojumi un, kad abi ārzemnieki varēs atgriezties ierindā.

Gan Tīdžejs Galjardi, gan Koltons Gilīss piedalījās abās spēlēs Kontinentālās hokeja līgas sezonas sākumā. 29 gadus vecais Kanādā dzimušais Galjardi atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, astoņiem izdarītiem metieniem un negatīvu lietderības koeficientu -1, un laukumā viņš pavadīja vidēji 20 minūtes un 16 sekundes. Tikmēr Gilīss pagaidām ir bez punktiem, izdarījis divus metienus, nopelnījis divas soda minūtes un negatīvu lietderību -1. 28 gadus vecais kanādietis vidēji laukumā bija 14 minūtes un 51 sekundi.

Rīgas "Dinamo" sezonu ir sācis ar neveiksmēm pret Omskas "Avangard" (1:3) un Novosibirskas "Sibir" (1:2), bet izbraukumu turpinās Astanā un Hantimansijskā. Atgādinām, ka pirmajā mačā nopietnā savainojumā iedzīvojās Miķelis Rēdlihs, kurš žokļa lūzuma dēļ varētu nespēlēt vairākus mēnešus.