Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

M. Rēdlihs drīz varētu atgriezties laukumā

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo" šorīt ar līgumreisu devās savā otrajā izbraukuma sērijā šosezon. Rīt rīdzinieki viesosies Ufā, bet pēc tam gaidāmas spēles arī Sočos, Helsinkos, Kazaņā un Ņižņekamskā.

Uz Ufu Rīgas "Dinamo" devās 24 spēlētāju (trīs vārtsargu, astoņu aizsargu un trīspadsmit uzbrucēju) sastāvā. Savainojumu dēļ mājās palika vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Guntis Galviņš un uzbrucēji Koltons Gilīss, Georgs Golovkovs un Miķelis Rēdlihs. Komandas mājaslapā sacīts, ka Rēdlihs varētu vienībai pievienoties 16. septembra spēlē Helsinkos pret vietējo "Jokerit".

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Tāpat izbraukumā kopā ar pārējiem nedevās uzbrucēji Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals. Viņi nosūtīti uz fārmklubu "Liepāja"/"Optibet", kas trešdienas vakarā aizvadīs pirmo spēli Latvijas čempionātā, viesojoties pie HS "Rīga". 23 gadus vecais Lipsbergs šosezon KHL bija piedalījies četrās spēlēs, vidēji aizvadot desmit minūtes un 47 sekundes un paliekot bez punktiem. Viņa rēķinā divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Lipsbergs nebija spēlējis kopš zaudējuma Maskavas "Dynamo" (1:5) 2. septembrī. Savukārt 21 gadu vecais Razgals šosezon vēl nav devies laukumā.

Rīgas "Dinamo" ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ir priekšpēdējā vietā Rietumu konferencē. Rīdzinieki piecu mājas spēļu sērijā palika bez punktiem, zaudējot Maskavas "Spartak" (1:3), Maskavas "Dynamo" (1:5), Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:2), Sanktpēterburgas SKA (1:3) un Astanas "Barys" (0:6). "Dinamo" nākamā pretiniece Ufas "Salavat Yulaev" ar 12 punktiem septiņos mačos ir astotajā vietā Austrumu konferencē.