Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Hārtlijs lepns par aizvadīto turnīru Francijā

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Latvijas nacionālās valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs uzskata, ka uzvara "Euro Ice Hockey Challange" (EIHC) turnīrā Francijā palīdzēs spēlētājiem vēl vairāk gūt pārliecību par saviem spēkiem.

Latvijas izlase EIHC turnīrā izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs, pārliecinoši triumfējot kopvērtējumā. Mūsu komanda pēdējo reizi EIHC turnīrā uzvarēja pirms sešiem gadiem - 2011.gada februārī.

“Vēl viens lielisks sniegums šovakar,” pēc uzvaras pret Franciju sacīja Hārtlijs. “Piepildītu Amjēnas stadiona tribīņu priekšā izcīnījām uzvaru ar 3:1 aizraujošā mačā. Šajā turnīrā ielaidām septiņu vārtus, bet paši guvām 14. Komandai, kas pārsvarā ir veidota no jaunajiem spēlētājiem, šis ir lielisks rezultāts. Vidējais valstsvienības vecums bija tikai 22 gadi.”

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

“Es esmu ļoti lepns un gandarīts par komandas sacensību garu. Trīs uzvaras trijās spēlēs ir lielisks veids, lai celtu pārliecību par saviem spēkiem. Tagad spēlētāji ar patīkamām emocijām varēs atgriezties savos klubos. Atkārtošos vēlreiz, esmu ļoti lepns par šo turnīru Francijā,” iespaidos dalījās kanādiešu speciālists.

Atgādinām, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija izcīnīja uzvaru ar 7:5 pret Baltkrieviju, bet otrajā mačā ar 4:1 uzveica 2018.gada olimpisko spēļu dalībnieci Slovēnijas valstsvienību.