Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" Zvaigžņu spēlē pārstāvēs kapteinis Indrašis

© Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency

Kontinentālās hokeja līgas Zvaigžņu spēlē, kas 13. un 14. janvārī norisināsies Astanā, Rīgas "Dinamo" pārstāvēs komandas kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Miks Indrašis. Pasākumā būs pārstāvētas visas 27 komandas. Indrašis aizvadījis 39 spēles, tiekot pie 29 punktiem.

Lai gan Rīgas "Dinamo" atrodas Rietumu konferences pēdējā vietā ar mazām cerībām pacelties augstāk, komandas kapteinis Miks Indrašis aizvada individuāli veiksmīgu sezonu. Viņš 39 spēlēs guvis 15 vārtus un sakrājis 29 punktus, tuvāko sekotāju Deniju Kristo apsteidzot par 11 punktu tiesu. Līgas labāko vārtu guvēju topā Indrašis atrodas astotajā vietā.

Indrašis būs vienīgais Rīgas "Dinamo" spēlētājs, kurš piedalīsies Zvaigžņu spēlē. Tā norisināsies Astanā, Kazahstānā, 13. un 14. janvārī. Vispirms notiks meistarības paraugdemonstrējumi, kam sekos miniturnīrs starp divīzijām.

Kopā ar rīdzinieku Bobrova divīzijas komandā iekļauts Helsinku "Jokerit" vārtsargs Raiens Zapolskis (mediju balsojums) un Igors Šestjorkins no Sanktpēterburgas SKA, kuru tāpat kā Indraši izraudzījās līga. No aizsargiem izvēlēti Marks Andrē Granjāni (Minskas "Dinamo", līdzjutēju balsojums), Dmitrijs Kaļiņins (Maskavas "Spartak", līdzjutēju balsojums), Patriks Herslijs (SKA, mediju balsojums) un Sami Lepiste (Helsinku "Jokerit", līgas izvēle).

Uzbrukumā līdās Indrašim būs soms Eli Tolvanens no Helsinku "Jokerit" un Iļja Kovaļčuks no Sanktpēterburgas SKA, kurus izvēlējās līdzjutēji. Tikmēr Ņikitu Gusevu no SKA iebalsoja mediji, savukārt Zaku Boičaku no Bratislavas "Slovan" arī izraudzījās līga.

"Gatavošanās desmitās sezonas galvenajam pasākumam nonākusi finiša taisnē. Līdz svētkiem Astanā palicis mazliet vairāk par mēnesi, un šodien priecājamies paziņot pilnos sastāvus, kurās iekļauti, mūsuprāt, šobrīd labākie spēlētāji līgā. Nedrīkst palaist garām, ka būs pārstāvēts ikviens klubs, un tas pievērsīs papildus interesi," teica līgas viceprezidents Georgijs Kobiļanskis.

Bobrova divīzija

Vārtsargi: Raiens Zapolskis (Jokerit) un Igors Šestjorkins (SKA).
Aizsargi: Marks Andrē Granjāni (Minskas Dinamo), Dmitrijs Kaļiņins (Spartak), Patriks Herslijs (SKA) un Sami Lepiste (Jokerit).
Uzbrucēji: Eli Tolvanens (Jokerit), Iļja Kovaļčuks (SKA), Ņikita Gusevs (SKA), Miks Indrašis (Rīgas Dinamo) un Zaks Boičaks (Slovan).

Tarasova divīzija

Vārtsargi: Jūliuss Hudāčeks (Severstal) un Iļja Sorokins (CSKA).
Aizsargi: Stafans Krūnvals (Lokomotiv), Ņikita Ņesterovs (Lokomotiv), Vojtehs Mozīks (Vityaz) un Iļja Ņikuļins (Maskavas Dynamo).
Uzbrucēji: Kirils Kaprizovs (CSKA), Dmitrijs Kagarļickis (Severstal), Pāvels Padakins (Sochi), Brendons Kozuns (Lokomotiv) un Deniss Paršins (Torpedo).

Harlamova divīzija

Vārtsargi: Emīls Garipovs (Ak Bars) un Iļja Ježovs (Neftekhimik).
Aizsargi: Andrejs Markovs (Ak Bars), Kriss Lī (Metallurg), Ņikita Trjamkins (Avtomobilist) un Čejs Genovejs (Lada).
Uzbrucēji: Sergejs Mozjakins (Metallurg), Vladimirs Tkačovs (Ak Bars), Dens Sekstons (Neftekhimik), Pols Šehura (Traktor) un Pāvels Varfolomejevs (Yugra).

Černišova divīzija

Vārtsargi: Aleksejs Krasikovs (Sibir) un Magnuss Helberjs (Kunlun).
Aizsargi: Kevins Dalmens (Barys), Filips Larsens (Salavat Yulaev), Jevgeņijs Medvedevs (Avangard) un Jegors Martinovs (Avangard).
Uzbrucēji: Naidžels Douss (Barys), Līnuss Ūmarks (Salavat Yulaev), Aleksejs Bivaļcevs (Amur), Vladimirs Tkačovs (Admiral) un Lindens Vejs (Barys).