Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Motoru sports

Rallijs "Liepāja-Ventspils" dodas Ventspils virzienā

Šorīt, rallija "Liepāja-Ventspils" otrajā dienā, rallija dalībnieki dodas ziemeļu virzienā. Joprojām turpinās sacensību dalībnieku startēšana no Jaunliepājas, pēc kā rallisti dodas uz Podnieku un Vecpils ātrumposmiem.

Pulksten 10.20 startēja ceturtais ātrumposms. 

Šodien rallijs “Liepāja-Ventspils pamazām virzīsies ziemeļu virzienā, dienu pabeidzot Ventspils pievārtē – otrā rallija diena noslēgsies ar speciālo ātrumposmu “Ventspils Kalns”. Pulksten 21.30 pie Olimpiskā centra “Ventspils” notiks LRČ 1.posma apbalvošanas ceremonija.

Savukārt pēdējā rallija diena, 3.februāris, tiks aizvadīta Ventspilī un tās apkārtnē. Ventspilī, Olimpiskajā centrā “Ventspils”, pulksten 20 norisināsies arī rallija “Liepāja-Ventspils” svinīgā apbalvošanas ceremonija.

Jau informējām, ka ziemas rallijs “Liepāja-Ventspils” ir ne tikai FIA Eiropas Rallija Čempionāta otrais posms, bet arī tiks vērtēts Latvijas čempionāta ieskaitē kā sezonas pirmie divi posmi.

Pirmajā dienā vadībā izvirzījās ekipāža Nr.2 - īrs Kreigs Brīns, kurš brauc ar “Peugeot” (22:15.4). Otrajā vietā ierindojās Somijas autosportists Jari Ketomā (Nr.1) (22:21.8). Savukārt trešo vietu izcīnīja francūzis Fransuā Delakūrs (22:27.5) (Nr.3).

No Latvijas autosportistiem labāko rezultātu uzrādīja Raimonda Kisiela un Arņa Roņa tandēms (Nr.10). Viņi, uzrādot laiku 23:16.4, kopvērtējumā izvirzījās 7.vietā.

Atgādināsim, ka vairāk informācijas par rallija norisi un autosportistu uzrādītajiem rezultātiem iespējams iegūt rallija “Liepāja-Ventspils” mājas lapā lvrally.com, kā arī, klausoties Kurzemes radio, kas ir oficiālais rallija radio.