Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_downwardEirovīzija 2018

photo_camera
Šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā laurus plūca ekstravagantā Netta no Izraēlas. Viņas ikdiena arī nav no garlaicīgākajām!
15.mai 2018 tautaruna.lv, Lelde Veinberga
Sestdien, 12.maijā, norisinājās šī gada Eirovīzijas dziesmu konkurss, kur uzvaras laurus plūca Izraēlas pārstāve Neta Barzilaja. Atgriežoties mājās, kolorītā mūziķe faniem atrādīja izcīnīto trofeju.
14.mai 2018
Ar prognozējami negribētu Izraēlas dziedātājas Netas uzvaru noslēdzies ikgadējais starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Izrādās, ka mūsu pārstāvei Laurai Rizoto līdz finālam pietrūcis nieka piecu punktu.
14.mai 2018 Sandris Vanzovičs
Lielbritānijas dziedātājas SuRie uzstāšanās Eirovīzijas finālā sestdienas vakarā tika īslaicīgi pārtraukta, kad uz skatuves uzskrēja kāds vīrietis un atņēma viņai mikrofonu. Incidents ilga tikai dažas sekundes, līdz dziedātāja saņēma citu mikrofonu un pabeidza savu dziesmu “Storm”. Videokameras uz īsu brīdi tika pavērstas no skatuves uz britu līdzjutējiem klausītāju vidū, kamēr apsardze noveda vīrieti no skatuves. SuRie un viņas komandai tika piedāvāta iespēja dziesmu atkārtot, bet viņa nolēma to nedarīt, jo bija ļoti pārliecināta par savu priekšnesumu.
13.mai 2018 Youtube
Latvijas pārstāve Laura Rizzotto ceturtdien notikušajā Eirovīzijas pusfinālā no 18 valstīm ierindojusies 12.vietā, liecina konkursa mājaslapā publiskotā informācija.
13.mai 2018 Ziņu aģentūra LETA
photo_camera
Portugāles galvaspilsētā Lisabonā sestdien notikušajā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarēja Izraēla, kurai uzvaru nodrošināja dziedātāja Neta Barzilaja ar rotaļīgu dziesmu “Toy”, kas ieguva 529 punktus.
13.mai 2018 Ziņu aģentūra LETA
Vakardien tika aizvadīts otrais pusfināls, kura slieksnim pāri netika Laura Rizzotto, kas nozīmē, ka Latvija šogad ir vienīgā no Baltijas valstīm, kura necīnīsies rītdienas lielajā finālā. "Betsafe" bukmeikeri uzskata, ka pastāv 50% iespējas uzvarēt Kipras pārstāve Eleni Foureira ar dziesmu "Fuego".
11.mai 2018 Portāls nra.lv
photo_camera
10.maija vakarā Portugālē notika otrais Eirovīzijas pusfināls. Krieviju šogad pārstāvēja dziedātāja Jūlija Samoilova, kas finālā netika.
11.mai 2018 tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna
Kā iepriekš ziņots, Latvijas pārstāve Laura Rizzotto ar dziesmu "Funny girl" ceturtdienas vakarā neguva pietiekami augstu skatītāju un žūrijas vērtējumu, lai kvalificētos dalībai starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.
11.mai 2018
Latvijas pārstāve Laura Rizzotto ar dziesmu "Funny girl" ceturtdienas vakarā neguva pietiekami augstu skatītāju un žūrijas vērtējumu, lai kvalificētos dalībai starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.
11.mai 2018 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas Eirovīzijas pārstāves Lauras Rizoto (Laura Rizzotto) vecmāmiņa būs viena no klātesošajiem skatītājiem un redzēs, kā mazmeita kāpj uz lielās Eiropas skatuves. 84 gadus vecā Doloresa Antinea Rizoto-Cukurs nesen uz Latviju pārcēlusies no saulainās Brazīlijas un plāno vairs dzimteni nepamest, raksta žurnāls "Ieva".
10.mai 2018 tautaruna.lv, Lelde Veinberga
Portugāles galvaspilsētā Lisabonā šodien notiks starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā par tiesībām piedalīties finālā cīnīsies Latvijas dziedātāja Laura Rizzotto.
10.mai 2018 Ziņu aģentūra LETA
Pirmais pusfināls tikko kā aizvadīts, bet jau rīt uz Lisabonas skatuves kāps Latvijas pārstāve - Laura Rizzotto ar dziesmu "Funny Girl". Bukmeikeri prognozē, ka rītdien uzvaras laurus plūks Norvēģijas pārstāvis un 2009.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs - Aleksandrs Ribaks ar dziesmu "That’s How You Write a Song".
9.mai 2018 Portāls nra.lv, Viktorija Gabrjuna
Vakar Lisabonā noritēja 63. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā tiesības piedalīties finālā izcīnīja desmit valstis: Austrija, Igaunija, Kipra, Lietuva, Izraēla, Čehija, Bulgārija, Albānija, Somija un Īrija. Šodien “Altice” arēnā noritēs divi otrā pusfināla ģenerālmēģinājumi, kuros piedalīsies arī Latvijas pārstāve Laura Rizzotto. Otro ģenerālmēģinājumu, kas sāksies pulksten 22:00 pēc Latvijas laika, vērtēs arī starptautiska žūrija. Šis balsojums veidos pusi no otrā pusfināla rezultātiem un turpmākās 24 stundas tiks turēts slepenībā.
9.mai 2018 Portāls nra.lv, Viktorija Gabrjuna
photo_camera
Šovakar Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notika pirmais šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls, kur par iekļūšanu lielajā finālā cīnījās 19 valstu pārstāvji.
9.mai 2018 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
8.maija vakarā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa 1.pusfināls, kurā par vietu finālā sacentīsies 19 valstu pārstāvji. Kā zināms, tad Latvijas pārstāve Laura Rizzotto uz "Eirovīzijas" skatuves kāps ceturtdien.
8.mai 2018
photo_camera
Portugāles galvaspilsētā Lisabonā no 8. līdz 12. maijam risināsies 63. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju ar dziesmu Funny Girl pārstāvēs dziedātāja un dziesmu autore Laura Rizzotto.
7.mai 2018 Sandris Vanzovičs
Jau nākam otrdien, 8.maijā, Lisabonā sāksies 63 ikgadējais dziesmu konkurss - Eirovīzija. Saskaņā ar bukmeikeru prognozēm, vislielākās izredzes tikt uz lielo finālu no pirmā pusfināla ir Izraēlas pārstāvei Netta ar dziesmu "Toy".
3.mai 2018 Portāls nra.lv
Pavisam drīz pie televīzijas ekrāniem pulcēsies Starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» fani, lai satrauktām sirdīm baudītu muzikālo sacensību, kas pirmo reizi tās vēsturē norisināsies Portugālē. Atgādinām, ka Latviju Eirovīzijas konkursā Lisabonā šogad pārstāvēs latviešu – brazīliešu dziedātāja Laura Rizoto, kas ar dziesmu «Funny Girl» uz skatuves kāps otrajā pusfinālā 10. maijā. Viņa uzstāsies ar 14. kārtas numuru.
1.mai 2018 Linda Burda
Portugāles galvaspilsētā Lisabonā no 8. līdz 12. maijam notiks starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju ar dziesmu "Funny Girl" pārstāvēs dziedātāja un dziesmu autore Laura Rizzotto. Lai gan atbildīgākais darbs vēl tikai priekšā, jau šobrīd noris aktīvs gatavošanās process, un Laura Rizzotto ir piedalījusies vairākos dziesmas popularizēšanas pasākumos dažādās pasaules valstīs.
26.apr 2018