Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Sergejs Jēgers palīdz bērniem un sirmgalvjiem

3. maijā valsts augstāko apbalvojumu pasniegšanas ceremonijā Rīgas pilī Sergejs Jēgers kopā ar draudzeni stilisti Inetu Dirnēnu. Viņa saposa operdziedātāju uz ceremoniju, kuras laikā dziedātājam tika pasniegts Trīs Zvaigžņu ceturtās šķiras virsnieka ordenis. Ineta atbalsta arī Sergeja Jēgera labdarības fondu. © Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Populārais kontrtenors Sergejs Jēgers (39) dienu pirms Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienas Rīgas pilī saņēma Triju Zvaigžņu ordeni, bet 12. maijā viņš jau trešo reizi piedalīsies Vecrīgas viesnīcas «Grand Palace Hotel» vērienīgajā labdarības pasākumā «Martas balle».

««Martas balle» notiek jau ceturto gadu, šogad mēs ar cilvēku ziedotajiem līdzekļiem palīdzēsim Rīgas internātvidusskolai izveidot bērniem ar dzirdes traucējumiem multisensoro telpu. Palīdzēsim arī Rīgas 1. speciālās internātpamatskolas - attīstības centra bērniņiem iegādāties speciālu datoru, kas ir vadāms ar acu kustību. «Martas ballē» piedalīsies soprāns Sonora Vaice, baritons Andrejs Krutojs un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra kvartets. Uzstāsies arī Latvijas Nacionālās operas koncertmeistare pianiste Ieva Šmite. Balles sākumā svinīgu priekšnesumu sniegs bērni.

Es saku lielu paldies visiem cilvēkiem, kuru ziedojumi ļāva mums palīdzēt Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcai un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai, iegādājoties aparatūru, ko valsts nenodrošina.

Mans, Sergeja Jēgera, labdarības fonds pastāv vienpadsmit gadus, un tajā darbojas arī mana ģimene - māsas Alla un Inese. Mūsu uzdevums ir palīdzēt tiem, kuriem ir veselības problēmas.

Mūsu valstī lūdzēju ir tik daudz, ka ne fiziski, ne emocionāli nav iespējams visiem palīdzēt. Bez ziedojumu kastītēm veikalos un speciālajām urnām, kur likt apģērbu trūcīgajiem, ir ļoti daudz labdarības akciju,» par labdarību stāsta Sergejs Jēgers.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv